|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Odświeżę troszkę temat , bo mam kilka fotek z życia moich. Pomysły mi brakło na zakończenie wątku z Lyndą , wiadomo. Na razie nie będzie jako takiej historii tylko nudne opowiadanie. Więc jeśli nie lubisz czytać przewiń na koniec.
Odcinek 7 Małżonkowie pogodzili się. Ritta przygotowała obiad. ![]() A w ogrodzie chwasty ![]() Zjedli razem obiad. ![]() ![]() Postanowili wyjść na miasto. Poprawki przed lustrem. ![]() Damon siedział na krześle bujanym ![]() Nagle usłyszał jak ktoś pukał do drzwi. Pozwolił wejść gościowi , którego nie znał ![]() Koleś przywitał obelgami biednego Damona -Odczep się od mojej żony , bo pożałujesz? Jestem mężem Lyndy. -Siądź , wytłumaczę ci wszystko. Czarodziej dowiedział się , że ów koleś nazywa się Toyota Mipada. Opowiedział mu o tym , że jest oszustka , najgorsze zło. ![]() Toyota zdenerwował się i wyszedł. I miał już nie wrócić. BONUS Ciekawe te pozycje w łóżku. Dziwne , że tak potrafią się wyginać. ![]() ![]() Słit dzióbek ![]() Fajna pozycja kościldy ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Dziś taki krótki odcinek.
Shelder , odcinek 8 Wspólny obiad. ![]() Wybrali się do parku. Przytulali się na pobliskiej ławce. ![]() Nagle zobaczyli młodą matkę. Ritta zauważyła , że w ich związku brakuje właśnie tego - dziecka. - Słuchaj , jesteśmy razem już tyle czasu , a chciałabym powiększyć rodzinę. -Kochanie , w domu się tym zajmiemy. ![]() Przeszli do pocałunków. ![]() Był już wieczór , poszli do domu i zajeli się kwestią dzieci. Damon zgodził się z żoną. ![]() ___ Następnego dnia zajęli się swoim hobby. ![]() ![]() Jedna z chwil , gdy są razem. ![]() Damon wariuje. ![]() ![]() BONUSY Piękny dzieciak ![]() Pani też piękna ![]() Zez ![]() Miny pana Toyoty ![]() ![]() Znowu zajrzałam co robią. Kolejna poza przy BB ![]() Mistrz drugiego planu w akcji ![]() Ritta czarnooka. ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Przez brak czasu nie ma długiego odcinka.
Shelder , odcinek 9 Zacznę od zdjęcia Ritty z bliska. Nos w CASie był ładniejszy. Ale taki już urok Simsów. ![]() Małżonkowie dalej się kochali. ![]() Ritta po obiedzie miała mdłości. Podejrzewała , że zjadła coś nieświeżego lub jest w ciąży. ![]() W tym samym czasie Damon bawił się w piwnicy kamieniem filozoficznym. ![]() Przez niewłaściwe użycie w piwnicy pojawił się... koń [było widać drzwi i ozdobiłam zdjęcie , żeby nie było ich widać] ![]() Zmienił się w złoto i umarł [pewnie nie zastosował się do instrukcji] ![]() ![]() Ritta płakała po stracie męża. ![]() Duch [śmierć przez transmutację ![]() ![]() Nagrobek ![]() Chwileczkę... Damon co prawda umarł , ale to nie było w planach , więc z pomocą modów odzyskał dawne życie. Dostał jeść. ![]() Wstał i został wskrzeszony. ![]() Tutaj już normalny. ![]() Złota figura po wskrzeszeniu została i przeniosłam ją do ogródka. BONUSY Simo-duch ![]() Hura! ![]() Co z moimi rękami nie tak? ![]() Grafika ![]() Nie tak trzymam pędzel? ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie mam czasu na grę. Dawno już nie dawałam odcinka. Żeby trochę odświeżyć temat dam mały bonus.
Zamiast odcinka będzie dziś krótki bonus. Ritta i Damon Shelder jako nastolatki. ![]() ![]() ![]() ![]() W klubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zainspirowałam się Tuckerami. Zrobiłam jedno zdjęcie z dymkiem. Tekst głupi , bo nic mi nie przyszło do głowy. ![]() W klubie były dwie dziewczyny. Jedna miała być podobna do Helgi Tucker , druga do Henry'ego Choosera. W jednej miałam problem z kolorem włosów , do tego fantazja górą. Z neonowym dresem nie było aż tylu problemów... Helgomonster ![]() ![]() Pani Henry ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie miałam czasu na grę. Dopiero wczoraj pograłam i porobiłam fotki.
Damon przeszedł lekką przeróbkę. Odcinek 10 Wieczór. ![]() Damon bez nadmiernego owłosienia. Zmiana na lepsze ![]() ![]() W ostatnim odcinku była śmierć Damona. Czy pokazywałam rzeźbę , która została? ![]() Wspólny posiłek. Biedaczek musiał jeść mózg i co dziwne , nie przemienił się w zombie. ![]() ![]() ![]() Ritta jadła tosty , nie podzieliła się. ![]() Gwiazda we własnej osobie ![]() Damon już się nie interesuje kamieniem filozoficznym , obecnie tylko kombinuje z alchemią. ![]() ![]() Odkrył jakiś tam eliksir i go wypróbował. Schudł. Reakcja - bezcenna. ![]() W ogródku Damon posadził banany i jabłka. ![]() Pamiętacie żabolka? On dalej nie jest normalny. ![]() Pełnia księżyca. ![]() Ritta wymiotowała. ![]() A do ogrodu dostały się złe zombie. Zniszczyły roślinkę. Musiałam je zabijać , bo dmuchawki nie działały ;( ![]() ![]() ![]() Okazało się , że Ritta jest w ciąży. Damon się ucieszył z tego powodu. Lecz nie wie , co go czeka. ![]() BONUS Ten ktoś woli nie ujawniać swojej twarzy ![]() Damon na miotle. Lamy są wszędzie. ![]() Tylko kilka min Damona. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem bezradna. ![]() ![]() ![]() Kościldo-zombie ![]() ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Ten mod to Nraas Traveler. żeby działał potrzebny jest dodatek Wymarzone Podróże. Dodaje do okolic wakacyjnych miasta w których można żyć.
A Tristan się pojawi za niedługo.
![]() |
#8 |
|
![]()
Z miesiąc nie wstawiałam nic nowego. Spowodowane to było przerwą od Simsów. Rzadko gram.
Do tego obecna rodzina mi się znudziła ; ccc Zaległych zdjęć nie będę już dawać bo jest ich ponad 7300. Strasznie długo bym je dodawała ![]() Nowa rodzinka pochodzi od Larettów. Dziś musiałam się męczyć z imgurem, bo photobucket mi nie chce zadziałać ;cc Rodzina Chique, odcinek 1 Na wstępie mówię, żeby nie czepiać się włosów. Miałam im pozmieniać, jednak doszłam do wniosku, że w obecnych wyglądają ładnie. Przedstawię najpierw trojaków (Katherine, Layla i Nathan). Chłopak będzie się rzadko pojawiał, ale warto o nim wspomnieć. Zacznę od Katherine. Pracuje w ratuszu, nie pamiętam jaki stopień kariery. http://i.imgur.com/0rLtA.jpg Layla jest siostrą Katherine. Jest z zawodu kucharką. Jak była nastolatką urodziła synka o imieniu Carl. http://i.imgur.com/B3U93.jpg Nathan. Nie mieszka z głównymi bohaterami, tylko w małym domu z dziewczyną. ![]() Jeszcze jest Carl (syn Layli) i Lilly (starsza siostra trojaków), ale ich zdjęcia przepadły. Layla się z czegoś cieszy. ![]() Wysłałam wszystkich na plażę (trwa lato), Katherine poszła pływać w wodzie, a Layla z synkiem bawiła się w bitwę na balony z wodą. Miny genialne ![]() ![]() Kilka minut simowych i pojawił się deszcz. Nici z odpoczynku na plaży. ![]() Katherine na deszczu było gorąco. Nie rozumiem tej gry ;// ![]() Wszyscy wrócili do domu przez pogodę. ![]() Przed domem lokaj moknie na deszczu ;// ![]() ___ BONUSY Chuck Norris (ściągnięty z MTS) tańczy Gangnam Style. Ściągnęłam sobie animację i wspomnianego sima i miałam zamiar przetestować czy mi działa. Przez przypadek dałam Chuckowi parasolkę i oto efekt. http://i.imgur.com/UNqCB.jpg Kolejny sim made in CAS. ![]() Brązowy człowiek ![]() ![]() Wieloczłowiek ![]() TS2 w TS3 przepraszam za ramkę, ale zapomniałam ją usunąć http://i.imgur.com/j67uN.jpg
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 05.01.2013 - 15:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|