![]() |
#1122 |
Reputacja: 12
|
![]()
Już po raz drugi mówisz , że masz win 7. System nie jest ważny.
Dodaj grę do Dep , może to pomoże
![]() |
#1123 |
Reputacja: 10
|
![]()
myrtek, a masz może NRaas'a ? Jeżeli tak, to wywal go na pulpit i spróbuj wtedy odpalić grę. Ja męczyłam się trzy dni... już chciałam kupować nową kartę graficzną (jak niektórzy radzą
![]() ![]() Powodzenia życzę! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Reputacja: 12
|
![]()
O ile się nie myle myrtek nie używa modow tylko cc i pozy
![]() |
#1125 |
Reputacja: 15
|
![]()
Owszem. Zapewne to wina nraasa. Usunęłam go całkowicie, packages również. Nadal nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
|
![]()
Zrobiłam reinstalacje gry, i potem normalnie ją włączyłam i było ok, ale jak chciałam znowu sb zagrać to pojawiło się okienko z informacją że brakuje pliku Game_Win32, nie za bardzo się orientuje co to za plik więc bardzo proszę o pomoc, bo przez to nie mogę uruchomić gry.!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam problem z Simem, otóż wcześniej stał się niewidzialny, jakoś udało mi się z powrotem przywrócić mu wygląd(wyprowadziłam go i wprowadziłam do domu), ale część problemu nadal pozostała - gdy klikam na jakiś przedmiot, żeby wykonać czynność nadal nie widać jego twarzy, to samo jest w kontaktach - jego twarz nie pojawia się w okienku, jest tylko puste miejsce. Czy ktoś z Was miał taki problem? Dodam, że nie mam żadnych modów ani tym podobnych, jedynie obiekty z internetu, ale nigdy nie powodowały żadnych problemów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
|
![]()
Dziękuje jeśli ktoś próbował rozwiązać mój problem, ale jest już naprawiony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
|
![]()
Podkomisarz_Bunny
Ja bym proponowała może najpierw sprawdzić ilość miejsca wolnego na dysku, jak masz jeszcze troche to bym przeszła do grafiki, spróbój ustawić na najniższe, a jak to nie wypali to przywróc grafike spowrotem i jeśli masz nrassa to spróbój zresetować sima(reset sim), albo go przenieść do edycji w CAS-ie. Mam nadzieje że to pomoże, a jak nie to poszukać w internecie, albo się jeszcze popytaj, jakby nic było to pozostaje reinstalacja.! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Reputacja: 11
|
![]()
EFF
Dzięki za radę, ale już wcześniej udało mi się naprawić Sima, okazało się, że ubranie robocze spowodowało ten problem(co wydaje się trochę dziwne, bo to ubranie z gry, nic ściąganego z internetu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|