![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
ja z netu ściągnąłem sobie obrazek dzięki któremu mam status gwiazdy,przyjaciół gwiazdy i wszystkie umiejętności na maxa.Dla poszukujących tego cuda jest stronka www.shaklin.page.cx .Podawałem tę stronkę na forum wiele razy ale chyba nikt się tym nie zainteresował...
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Oli może chodziło jak zdobyć dwóch przyjaciół-gwiazdy? Mi się to też nie udało prawde mówiąc... :lol:
Hunter w którym dziale jest ten obraz? Nie wszyscy znają niemiecki i może ktoś nie wie gdzie wejść? ![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
No więc w dziale download wchodzimy w "Obiekte a następnie w "Verschiedenes".zjeżdżamy na dół stronki wybieramy "seite 2". Na tej stronce znajduje się wyżej wymieniony obraz.
![]() |
![]() |
#34 | |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
To nic nie da.Ja go spaliłem i nadal przychodził.Jednakże gdy poświęcamy dużo czasu swoim fanom to "jełopek" już nas nie dręczy.Ale gdy nie rozmawiamy z nikim to fanatycznych wielbicieli może być nawet 3.
|
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Tak ale jest to już sytuacja krytyczna i rzadko występuje w grze.
|
![]() |
#38 |
Administrator emerytka
|
![]()
do mnie nigdy jeszcze nie przyszedl ten wielbiciel..
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
bo opiekujesz sie fanami :wink: do mnie przychodzil na początku ... teraz juz nie
|
![]() |
#40 |
Administrator emerytka
|
![]()
czyli ignorowac fanoow? looooooz nie ma sprawy...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Fanatyczny wielbiciel-fan | sylwka | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 148 | 01.02.2005 15:28 |
Co zrobić żeby fanatyczny wilbiciel nie kradł?? | andrzej17 | The Sims 1: Rozszerzenia | 12 | 20.12.2003 21:29 |
Nie tylko Fanatyczny wielbiciel | ola_pawlik | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 26.09.2003 12:31 |