![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to szybko jestem. Późno bo późno, ale zwalam to na natłok zadań i francuski, o którym prawie zapomniałam. -.-
Już nie przesadzajcie, haha, Albus to słodziak, ale Wasi simowie nie są gorsi. ![]() Mam 26 zdjęć! ![]() Jak mówiłam poprzednim razem, Esmeralda uwielbiała ogrodnictwo. Wtedy nie dałam zdjęć, więc są teraz.. Zrobiłam jej specjalne piętro z donicami. ![]() ![]() No i pszczółki. Tym razem się nie polubili..:< ![]() Przyszedł czas na naukę podstawowych czynności. Tutaj nauka siusiania, którą lubię najbardziej, bo krótko trwa.. ![]() ![]() No a tu wspomagamy akcję 'Czytanie dla wróżków'. ![]() ![]() Mój mały. ![]() ![]() Moja Kościdla - pijaczka. :o ![]() No i trochę Albusa ku uciesze mojej i tłumu, haha. ![]() ![]() ![]() Kiedy Albus się pojedynkował, Esme chodziła na spacerki z małym. W MF było ciepło, więc nawet go nie ubierała.. :o ![]() Widoczki. Osobiście mi się MF podoba, nawet bardzo. ![]() ![]() Mraaw, mam cię, zjem cię. ![]() Harry zaczyna używać skrzydełek - one tak szybko dorastają.. ![]() ![]() Moi. ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra Kościdla nie jest zła. ![]() Zombie mnie bawią. Podchodzą, chcą straszyć, a w zamian zamrażam je, podpalam albo wyśmiewam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taaaki słodki zombie. ![]() ![]() ![]() ![]() Skończyłam! Następną część / odcinek dodam, jak znajdę czas żeby pograć, haha. ![]() Miłej nocy!
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 25.09.2012 - 15:48 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|