![]() |
#12 |
Reputacja: 12
|
![]()
Odświeżę troszkę temat , bo mam kilka fotek z życia moich. Pomysły mi brakło na zakończenie wątku z Lyndą , wiadomo. Na razie nie będzie jako takiej historii tylko nudne opowiadanie. Więc jeśli nie lubisz czytać przewiń na koniec.
Odcinek 7 Małżonkowie pogodzili się. Ritta przygotowała obiad. ![]() A w ogrodzie chwasty ![]() Zjedli razem obiad. ![]() ![]() Postanowili wyjść na miasto. Poprawki przed lustrem. ![]() Damon siedział na krześle bujanym ![]() Nagle usłyszał jak ktoś pukał do drzwi. Pozwolił wejść gościowi , którego nie znał ![]() Koleś przywitał obelgami biednego Damona -Odczep się od mojej żony , bo pożałujesz? Jestem mężem Lyndy. -Siądź , wytłumaczę ci wszystko. Czarodziej dowiedział się , że ów koleś nazywa się Toyota Mipada. Opowiedział mu o tym , że jest oszustka , najgorsze zło. ![]() Toyota zdenerwował się i wyszedł. I miał już nie wrócić. BONUS Ciekawe te pozycje w łóżku. Dziwne , że tak potrafią się wyginać. ![]() ![]() Słit dzióbek ![]() Fajna pozycja kościldy ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|