![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale tęskniłam za simsami i moją rodzinką, tak mocno, że postanowiłam znowu zagrać Norvillami/Sandersami, przeniosłam ich do Moonlight Falls, na razie buduję dom, ale krótko opowiem jak zmiany nadeszły.
![]() Rodzina Sanders Odcinek 18 Victor Constantine okazał się być wampirem, przez co nie czuł się zbyt komfortowo w Lucky Palms, gdzie mieszkał przed przemianą. Ronnie była w szoku, ale dla ukochanego przeprowadziła się do spokojnej mieściny o nazwie Moonlight Falls. Rodzina nie chciała tracić kontaktu z córką, więc przeprowadzili się wszyscy. Elijah też znalazł sobie dziewczynę - Evę Cross, wróżkę. Obu parom zrobiłam "szybki" ślub. ![]() ![]() Zdjęcia Chloe przed zmianą grupy wiekowej. ![]() ![]() Chloe od dziecka rozmawia z mamą o pieniądzach. ![]() ![]() Lucas chce poprawić swoje umiejętności sportu do pracy, dlatego często i intensywnie ćwiczył. ![]() Katherine podczas pisania swojej nowej książki, lepiej jej nie przeszkadzać. ![]() ![]() Chloe uwielbiała sport, tak jak jej ojciec. ![]() Relaks po intensywnym wysiłku fizycznym. ![]() Zabawa z Ronnie. ![]() Elijah gra przed kinem, podjął pracę w branży muzycznej. ![]() To na razie tyle, bo teraz muszę zabrać się za budowanie domu. ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|