Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 29.09.2012, 12:56   #33
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: FTS Newsletter 15[17]- Komentarze

Cytat:
Trochę się zawiodłem na The Sims ON TOP, bo praktycznie ominięto dział FS, a nawet o dziale OJSG niewiele jest napisane. Sądzę, że skoro tak mało się dzieje, można by spokojnie bardziej rozpisać się na temat samych wspominanych opowiadaniach, tak jak w 14 numerze(hohoho, przy okazji zobaczcie kto tam jest).
Masz rację, niestety w tym numerze nie miałem możliwości, aby bardziej się rozpisać. Myślę, że w kolejnym będzie już lepiej

Cytat:
Brakowało mi również jakiegoś artykułu, który poświęcony byłby ocenianiem najnowszych zdjęć w działach Zdjęcia z The Sims -/2/3, ponieważ można tam znaleźć naprawdę ładne dzieła, jak chociażby Sunbeam Heddy albo cudowne simy Larandil. W ogóle nie wiem jak wy, ale ja właśnie najbardziej lubię takie tematy - oceny najnowszych dzieł na naszym forum, czy to zdjęcia simów, domów, czy może FS. Przy okazji jest to również niezła reklama.
Od tego jest właśnie TSP On Top Jak już napisałem, postaram się ten dział ogarnąć ["odziedziczyłem" go po Gio i dopiero drugi raz coś do niego napisałem ]

Cytat:
Fajnie też by było, gdybyście reklamowali również konkursy, jeśli jakieś się pojawią podczas tworzenia numeru.
To akurat się pojawia w Wiadomościach z Forum [najnowszy konkurs teoretycznie mógłby się załapać, ale jego ogłoszenie zbiegło się z moją prywatną katastrofą w postaci zepsucia się komputera]

Dziękuję na opinię
Mroczny Pan Skromności jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania