Cytat:
Trochę się zawiodłem na The Sims ON TOP, bo praktycznie ominięto dział FS, a nawet o dziale OJSG niewiele jest napisane. Sądzę, że skoro tak mało się dzieje, można by spokojnie bardziej rozpisać się na temat samych wspominanych opowiadaniach, tak jak w 14 numerze(hohoho, przy okazji zobaczcie kto tam jest).
|
Masz rację, niestety w tym numerze nie miałem możliwości, aby bardziej się rozpisać. Myślę, że w kolejnym będzie już lepiej
Cytat:
Brakowało mi również jakiegoś artykułu, który poświęcony byłby ocenianiem najnowszych zdjęć w działach Zdjęcia z The Sims -/2/3, ponieważ można tam znaleźć naprawdę ładne dzieła, jak chociażby Sunbeam Heddy albo cudowne simy Larandil. W ogóle nie wiem jak wy, ale ja właśnie najbardziej lubię takie tematy - oceny najnowszych dzieł na naszym forum, czy to zdjęcia simów, domów, czy może FS. Przy okazji jest to również niezła reklama.
|
Od tego jest właśnie TSP On Top

Jak już napisałem, postaram się ten dział ogarnąć ["odziedziczyłem" go po Gio i dopiero drugi raz coś do niego napisałem

]
Cytat:
Fajnie też by było, gdybyście reklamowali również konkursy, jeśli jakieś się pojawią podczas tworzenia numeru.
|
To akurat się pojawia w Wiadomościach z Forum [najnowszy konkurs teoretycznie mógłby się załapać, ale jego ogłoszenie zbiegło się z moją prywatną katastrofą w postaci zepsucia się komputera]
Dziękuję na opinię