![]() |
#82 |
Reputacja: 12
|
![]()
Odświeżę troszkę temat , bo mam kilka fotek z życia moich. Pomysły mi brakło na zakończenie wątku z Lyndą , wiadomo. Na razie nie będzie jako takiej historii tylko nudne opowiadanie. Więc jeśli nie lubisz czytać przewiń na koniec.
Odcinek 7 Małżonkowie pogodzili się. Ritta przygotowała obiad. ![]() A w ogrodzie chwasty ![]() Zjedli razem obiad. ![]() ![]() Postanowili wyjść na miasto. Poprawki przed lustrem. ![]() Damon siedział na krześle bujanym ![]() Nagle usłyszał jak ktoś pukał do drzwi. Pozwolił wejść gościowi , którego nie znał ![]() Koleś przywitał obelgami biednego Damona -Odczep się od mojej żony , bo pożałujesz? Jestem mężem Lyndy. -Siądź , wytłumaczę ci wszystko. Czarodziej dowiedział się , że ów koleś nazywa się Toyota Mipada. Opowiedział mu o tym , że jest oszustka , najgorsze zło. ![]() Toyota zdenerwował się i wyszedł. I miał już nie wrócić. BONUS Ciekawe te pozycje w łóżku. Dziwne , że tak potrafią się wyginać. ![]() ![]() Słit dzióbek ![]() Fajna pozycja kościldy ![]()
![]() |
#83 |
Reputacja: 10
|
![]()
Haha! Ta poza kościldy mnie rozwaliła! xD Trzeba ogrzać tyłek
![]() Fajny odcinek,bonusy naśjmieszniejsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
Nawet nie zauważyłam , że Kościlda grzała swoje stare kosteczki.
![]()
![]() |
#85 |
|
![]()
Hahaha! Bonus mnie rozwalił. Nawet nie wiedziałam co dzieje się pod kołderką naszych simów, a tu takie wygibasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Hahahaha bonus mnie powalił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Dziś taki krótki odcinek.
Shelder , odcinek 8 Wspólny obiad. ![]() Wybrali się do parku. Przytulali się na pobliskiej ławce. ![]() Nagle zobaczyli młodą matkę. Ritta zauważyła , że w ich związku brakuje właśnie tego - dziecka. - Słuchaj , jesteśmy razem już tyle czasu , a chciałabym powiększyć rodzinę. -Kochanie , w domu się tym zajmiemy. ![]() Przeszli do pocałunków. ![]() Był już wieczór , poszli do domu i zajeli się kwestią dzieci. Damon zgodził się z żoną. ![]() ___ Następnego dnia zajęli się swoim hobby. ![]() ![]() Jedna z chwil , gdy są razem. ![]() Damon wariuje. ![]() ![]() BONUSY Piękny dzieciak ![]() Pani też piękna ![]() Zez ![]() Miny pana Toyoty ![]() ![]() Znowu zajrzałam co robią. Kolejna poza przy BB ![]() Mistrz drugiego planu w akcji ![]() Ritta czarnooka. ![]()
![]() |
#88 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jezusmariaiinnepostaciebiblijne
![]() Oficjalnie jesteś mistrzynią bonusów! Rodzinka niegdyś poważna, a teraz śmieszna, świetnie ![]() Piękna pani niczego sobie. Czy mogłabym ją kiedyśtam ustawić na avatar? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Przez brak czasu nie ma długiego odcinka.
Shelder , odcinek 9 Zacznę od zdjęcia Ritty z bliska. Nos w CASie był ładniejszy. Ale taki już urok Simsów. ![]() Małżonkowie dalej się kochali. ![]() Ritta po obiedzie miała mdłości. Podejrzewała , że zjadła coś nieświeżego lub jest w ciąży. ![]() W tym samym czasie Damon bawił się w piwnicy kamieniem filozoficznym. ![]() Przez niewłaściwe użycie w piwnicy pojawił się... koń [było widać drzwi i ozdobiłam zdjęcie , żeby nie było ich widać] ![]() Zmienił się w złoto i umarł [pewnie nie zastosował się do instrukcji] ![]() ![]() Ritta płakała po stracie męża. ![]() Duch [śmierć przez transmutację ![]() ![]() Nagrobek ![]() Chwileczkę... Damon co prawda umarł , ale to nie było w planach , więc z pomocą modów odzyskał dawne życie. Dostał jeść. ![]() Wstał i został wskrzeszony. ![]() Tutaj już normalny. ![]() Złota figura po wskrzeszeniu została i przeniosłam ją do ogródka. BONUSY Simo-duch ![]() Hura! ![]() Co z moimi rękami nie tak? ![]() Grafika ![]() Nie tak trzymam pędzel? ![]()
![]() |
#90 |
|
![]()
jeju, w twoich rodzinkach tyle się dzieje XD
moi są grzeczni i nudni wręcz, twoi wszędzie łażą, romansują, balują, umierają, zdradzają, wszystko XD zgadzam się z niepamiętamzkim, jesteś mistrzynią bonusów no to z nudów przeczytałam wszystkie twoje historie i zacznę od Michelle: boże co to za kobieta iksde w końcu raz się żyje najlepsze jak oświadczyła się temu dziadkowi XD wrócisz jeszcze do jej historii? Shelderowie: Ritta jest śliczna ![]() ![]() również skomplikowana historia, nie mogę doczekać się aż będą mieć dzieci ![]() będę zaglądać (>'3')>
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|