Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.06.2004, 09:45   #221
Magi
Guest

Domyślnie

Ale oczywiście musisz mieć GWIAZDĘ.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.06.2004, 12:13   #222
Ira
Guest

Domyślnie

Fanatyczny wielbicie zaczyna przychodzić, po tym jak zostaniesz "karierowiczem".

stare 21.06.2004, 17:57   #223
anez
Guest

Domyślnie

<_< tzn... czarne róże można sobie sciągnąć - ale jeśli się nie ma gwiazdy to czar z nich jest bezużyteczny <_< ja nie mogłam się gwiazdy doczekać i sobie ściągnęłam wszystkie amulety - kazałam dziecku użyć tej złotej gwiazdi - i stało się gwiazdą - w miejscu gdzie za zwyczaj są wyniki w nauce pojawiły się jak u dorosłych umiejętności.... nie wiedziałam jak to naprawić i dzieco musiało umrzeć...

stare 23.06.2004, 20:46   #224
Bea
Guest

Domyślnie

cześć wszystkim mam od dzisiaj maniaka i chciała bym wiedzieć jak zaczarować krasnale by podlewały kwiatki i jak zrobić te chmury co padają i flamingi co stają się elfami czy ktoś zna te czary

stare 24.06.2004, 10:24   #225
Magi
Guest

Domyślnie

Bea, jak odkryjesz wszystkie zaklęcia to będziesz wiedziała które to które! My sie musieliśmy namęczyć! Jak Ci sie niechce odkrywać to nie odkrywaj!

stare 24.06.2004, 14:30   #226
neukiller
Guest

Domyślnie

Nie wiem już co mam zrobić... Problem może banalny ale : JAK SIĘ RZUCA CZARY? Help me...

stare 24.06.2004, 15:16   #227
NiEzNaNa
Guest

Domyślnie

Neukiller bardzo łatwo. Masz jakby dwa rodzaje czarów. Jeden to tzw. czar (^_^) a drugi to amulety. Czary robisz w takim kociołku. I jak naprzykład zmieszasz 3 odpowiednie składniki np. do uropuchowienia to wtedy wybierasz swoją ofiare klikasz na nia i tam masz czaruj i "lista" czarów które masz.
P.S. nie wiem czy nazwy czarów i tego kociołka są poprawne bo mam angielską abre ale chyba wszystko ok napisałam ^_^

stare 24.06.2004, 16:50   #228
Magi
Guest

Domyślnie

Tak i kup se książke zaklęciami!!!

stare 27.06.2004, 11:18   #229
Dancia
Guest

Domyślnie

Cześć

Mam pytanie co do UKRYTYCH CZARÓW. odkryłam 2: magiczny biszkopt i magiczny nektar.
Ale jest ich chyba więcej - zauważnie że w księdze dla dzieci są 3 wolne miejsca => ja wczoraj spędziłam całą sobotę na wypróbowywaniu różnych kombinacji, sprawdziłam chyba wszystkie zestawienia składników i nic :wacko: A wydaje mi się że powinien być np juniorowy odpowiednik prawdziwego przyjaciela zwierzaka. Może ktoś z Was to rozpracuje, bo ja zaczynam się zastanawiać czy może dzieciaki mogą mieć jeszcze jakieś inne składniki porócz magicznego pyłu, łusek smoka, łez smoka i muchomorów.

A co do czarów dorosłych to też są 3 wolne pola na ukryte czary (jedno z tych pół jest na magiczny nektar) ale co z pozostałymi 2!!!! + jedno wolne pole w książce kucharskiej, które jest właśnie na magiczny biszkopt.

PODSUMOWUJĄC: spróbujcie odkryć pozostałe UKRYTE CZARY oprócz tych znanych: magiczny biszkopt i magiczny nektar.

Ja też będe próbowała i jak uda mi się odkryć to dam znać

Tym czasem pozdrawiam @LL

stare 27.06.2004, 21:01   #230
Piegusek
Guest

Domyślnie

Mam pytanie ale ono moz juz było nie gniewajcie sie bo ponoć mozna wchodzic na fasole jak bedzie juz bardzo duza i jak ona tam wejdzie na samą góre to odrazu schodi czy pojawia się inny pulpit np ze jest jakis tam zamek i wielkoludy,masz nagle fasole w magazynku czy moze wchodzisz na inna działke o nr 95 czy tam 94 i budujesz tam dom bo kardzy mówi inaczej juz nic z tego nie rozumiem :wacko:

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania