![]() |
#951 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ostatnio dostałam Nocne Życie. Postanowiłam simkę umówić ją na randkę za pomocą cygańskiej swatki i to właśnie z nią jest problem. Dzwonię niby wszystko ok, po chwili przychodzi i nagle pojawia się taki niebiesko-fioletowy dym (tak jak przy teleportacji z insimenatora) i znika. Tak dzieje się za każdym razem jak do niej dzwonie. Czy da się z tym coś zrobić?
rudzielec: a próbowałaś dać folder downloads na pulpit? Może to jakiś wadliwy dodatek? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#952 |
|
![]()
Jeszcze wczoraj wszystko było ok, a dzisiaj gra mi się nie chce włączyć. Klikam na ikonkę na pulpicie i nic, choćbym klikała 10 razy to nic się nie dzieje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
aniak99 - też tak kiedyś miałam i chyba nie udało mi się nic z tym zrobić
![]() Usunąć pliki cache z folderu EA Games/The Sims 2 z Moich dokumentów. Albo postąpić zgodnie z tą instrukcją ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
|
![]() Cytat:
no nic, w każdym razie dzięki za podpowiedź, co dwa mózgi, to nie jeden ![]() jeszcze mam pytanko odnośnie batboxa... czy to zgrabne pudełeczko pomoże mi "naprawić" simy? bo odnoszę wrażenie, że to wina simów, skoro przeprowadzam ich z parceli na parcelę, a tu dalej problem z graniem jedynie przez 12 simowych godzin występuje... w sumie to użyłam hoodcheckera (czy jak to się tam pisze) i jedyne błędy jakie mi wykrył w otoczeniu wiązały się z tą rodzinką właśnie, część udało mi się naprawić, część usunąć, ale nie wiem czy to pomoże, dam znać jak odpalę grę i sprawdzę, mimo wszystko mam obawę, że może to być wina wspomnień, które mam z innego otoczenia, choć to dziwne bo reszta simów jest ok, choć również była przenoszona...
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Tak, batbox może pomóc, aczkolwiek sama nie doświadczyłam wszystkich istniejących problemów z grą i nie wiem, czy na ten problem akurat będzie rada.
Wiem jednak, że z wieloma rzeczami daje sobie rade i sama czasami jestem zaskoczona, jak bardzo jest w stanie pomóc w kryzysowej sytuacji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hej, hej
![]() Czy istnieje, jakiś 'bezpieczny' sposób na usuwanie skinów i oczu? moge pobrać wszystkie możliwe programy, cokolwiek, ale proszę, o odpowiedź :< PS: te skiny i oczy są na simach jakby co ;cccc i drugie pytanko: czy dało by sie zrobić coś z tym, żeby manekiny mogły mieć dziec? :3
![]() |
#958 |
|
![]()
Hejka mam pytanko. Jak sim i simka będą simoroślami i będą mieli ten zielony skin to czy dziecko go odziedziczy? A jak jest ze skinem wampirów, wiedźm i kosmitów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
|
![]()
noworodki mają zawsze ten skin, który mieliby jego rodzice, gdyby nie byli dziwnymi stworami.
Chociaż nie do końca wiem, jak jest z simoroślami, bo miałam sima z czarno-szarą skórą, zmieniłam go w simorośl, potem z zarodników miał on jeszcze kilkoro dzieci, do rodziny wprowadziłam tez kilka innych simów przeznaczonych na bycie simoroślą (taki wielki ogródek ![]() Wszystkie dzieci simorośli (te z zarodników) nie od końca też odziedziczają ich rysy twarzy, są takie elfickie bardziej. Możeliwe, że gra aby uzyskać zupełnie innego sima miesza genotyp naszego z jakimś ukrytym (idealnie simoroślowym) i dlatego mogą mieć skórę "nie po rodzicach" Tak czy siak, dzieci, które rodzą się z ciąży mają skórę jak rodzice, gdyby nie byli simoroślami. To już sprawdzone na 100% ![]()
![]() |
#960 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
ciągle wywala mi grę kiedy wchodzę na swoje otoczenie, nawet jak nic nie robię przez chwilę, to wystarczy że coś wcisnę i zaraz mi wypierdziela komunikat o aplikacji :/ tak jak pisałam, czyściłam otoczenie tym choodcheckerem i nie zrobiłam kopii zapasowej, więc zdaję sobie sprawę, że chyba nic się już zrobić nie da, jak jedynie stworzyć nowe otoczenie ![]() i teraz pytanie odnośnie simów, lepiej chyba będzie jeśli sposobem z TEGO posta przeniosę domy do katalogu, a potem zwyczajnie poinstaluję wszystkie simy i wprowadzę je do poprzednich domków, niż jeśli spakuję je z domkami a potem zainstaluję w grze? no chyba że jest jakiś inny sposób na mój problem, ale to raczej wątpliwe...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |
|
|