![]() |
#151 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. rodzinka Kisego wkrótce! miała być w tym odcinku, ale stwierdziłam że 50 zdjęć Justynki i bawiących się bachorków to za dużo jak na psychikę normalnego człowieka xd 3. ach, ten minkraft world :c Cytat:
![]() 2. JUSTYNKA TO ZŁO, I know. a Collina to sama bym Ci zazdrościła ;d 3. ja wiem czy takie ładne? popacz na Eyvee i całą resztę, oni to mają ŁADNE dzieci... 4. ok, wychodzę, już mnie tu więcej nie zobaczysz :< dzięki Kicie (i niecytowana emi_smile) za to że jeszcze czasem tu zaglądacie, a teraz takie pytanie z serii płytkich - może ktoś jeszcze? ![]()
![]() |
|
![]() |
#152 | |
|
![]() Cytat:
2. Ja skomciam, jeżeli pozwolisz... Oczywiście to pytanie retoryczne, tak czy siak skomentuję. ![]() Ta Twoja Justyna jest jakaś.. ekhem, no. Głupia. Ktoś już to pisał, ale zdradzać takie ciacho?! No krowa no. Masz śliczne dzieci. ![]() Jestem ciekawa dalszych losów.. D:
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
Łeeeeee, Wyatt taki ładny, a Ty wywaliłaś babę z domu razem z nim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
|
![]() Cytat:
![]() bicz plis, uwierz mi, on nie jest ładny! to wręcz maszara, taki mix najgorszych cech Justynki i Cynko-Sworda (czy jak mu tam było xd) a Justynce się należało, a przecież Collin nie będzie wychowywał cudzych dzieci. ale nie martw się, Wyatt i Bartoszek ze swoją krejzi mamusią jeszcze powrócą ![]() HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Z profilu wygląda ładnie, ale jeśli to dziecko Cyklone'a Sworda, tego w czapce, to wierzę na słowo. Miałam kiedyś jego córki i odziedziczyły jego okropne oczy, bleh.
W sumie niezły numer, w tamtej rodzinie (sto lat temu) Thornton i Morgana Wolff mieli wspólnego syna, a potem ona zdradziła męża z Cyklone'm i urodziła... bliźniaczki! No patrz, taki niepozorny, a kobiety zdradzają z nim mężów, i do tego jaki płodny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Reputacja: 12
|
![]()
Muszę to wypróbować. Myślałam , że moja dwójka oczorażących simów jest najbrzydsza w simach , a Cyk10n3 Sw0rd jest jeszcze brzydszy. Muszę jednak pograć w SV i poprzerabiać lud. Hahaha zło czynię.
![]() |
#158 |
|
![]()
ja tam nawet nie wiem jak on się do końca nazywa, bo i tak od zawsze nazywam go Cynko-Sword
![]()
![]() |
#159 |
|
![]()
a więc tak krejzi szybko dodaję odcinek! jak nie ja normalnie
![]() Dzisiaj zajrzymy do posiadłości Draculów. tak dla przypomnienia - Ali ist pregnant one more time, dzieciaki żyją, Kise pracuje. ![]() ![]() tak więc dzisiaj mega dużo zdjęć dzieci! bo ostatnio się głównie na tym skupiam. w zasadzie to tylko na tym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kise i jego najukochańsza Dani ![]() ![]() ![]() A tymczasem... nadeszła już ta chwila... ![]() ...by powitać na świecie... ![]() ...małą Troian! (nie wpływam na płeć, nie wiem czemu się same dziewczyny rodzą :c) ![]() ![]() urodziny zbugowanej. ![]() i woo-hoo! w końcu ''coś'' podobnego do Kisego! ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz mój życiowy dylemat. a dokładniej Harvey i Aria. to są jakieś potwory nie dzieci! Troian i Dani są grzeczne, praktycznie nie ryczą, a te dwa małe potworki potrafią skończyć się czymś bawić, siąść na środku podłogi i zacząć drzeć się wniebogłosy. źle wychowane pewnie ;d ![]() ![]() ale przyszła w końcu pora na urodziny wesołej gromadki, czyli party hard! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIE WIEM WARUM NIE MAM ZDJĘCIA HARVEYA, ZAPOMNIAŁAM PEWNIE. nie wiem też czemu odkąd piszę ten post mówię na niego Fred? ;o ![]() i to w sumie na tyle u Draculów, powiem wam jeszcze, że Brooklyn znalazła sobie mena! kim jest? jeszcze teraz wam nie powiem, zdradzę jedynie, że raczej go nie znacie. ![]() ![]()
![]() |
#160 |
|
![]()
Matko, jakie ta mała brunetka (ta szkolna, przepraszam, nie pamiętam imienia) ma cudowne włosy! Skąd, skąd?!
![]() Mnoga ta Twoja gromadka, wiesz..? :p Ale to wspaniale.. Czekam na więcej! ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|