![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
hmm...gdzies widzialam taka prezentacje..
![]() simka fajna, nie podobaja mi sie tylko soczewki |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
W oczach coś mi nie pasuje.
Reszta super! 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Nie podoba mi się. Przypomina mi moją promotorkę z licencjatu, takie tam moje osobiste skojarzenia.
Podoba mi się sukienka, a jeśli chodzi o samą simkę... Brwi - sa fatalne, nie wiem czy to maxis czy jakieś bardzo kiepskie customowe, ale są w każdym razie okropniaste, krzaczaste i o nieładnym, zbyt okrągłym kształcie. Oprócz tego są za ciemne. Sama wyznaję zasadę, że brwi zawsze powinny być ciemniejsze od koloru włosów, ale nigdy nie miałam na myśli jaśniutkiego blondu w połączeniu z czernią/głębokim brązem. Wygląda to sztucznie i z lekka tandetnie. Oczy - mają nieładny kształt, są za okrągłe, za duże i mają nienaturalne tęczówki. Oczy to bardzo ważny element twarzy zarówno w realu jak i w simsach, jeśli one są nieładne, to marne szanse, że sim wyjdzie ładny. Ludzie od zawsze ekscytowali się duzymi oczami, które są utożsamiane z pięknem. Ale wszystko ma swój umiar, chodzi o oczy duże i ładne, a nie ogromne i nieładne jakie niestety ma wg mnie Rue. (btw, wiedziałaś, że rue to po francusku ulica? ![]() Fryzura nie w moim stylu, nie lubię krótkich włosów, fanką blondu też nie jestem, aczkolwiek na ładnych simach jestem w stanie go znieść. Nie podoba mi się jeszcze zegarek, poprostu nie lubię takich, kojarzą mi się ze starszymi paniami. Prezentacja (na którą praktycznie zawsze zwracam najmniejszą uwagę) też mnie nie zachwyca, tło z prawdziwego zdjęcia nigdy nie wygląda dobrze w simsach. Ostatnio edytowane przez Kestrel : 29.10.2012 - 14:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Reputacja: 15
|
![]()
No cóż, jak widać jej oczęta was nie przekonują
![]() Cieszę się, że ktoś zagląda i komentuje oraz dzieli się swoimi spostrzeżeniami. Thanks! ![]() Miło mi, iż jakieś moje twory podobają się wam, a jeśli nie, to mówicie co jest grane. Kestrel - czyli po prostu "NIE" ![]() Jej imię zapożyczyłam z "Igrzysk śmierci". Szkoda, że aż tak Ci nie przypadła do gustu. Chciałabym zwrócić Ci tylko uwagę, że jedna z Twoich najnowszych simek również ma ciemne brwi i bardzo jasne włosy. ![]() Ja nie uważam, aby zegarek mogły nosić tylko babcie. Moim zdaniem jest to doskonały, malutki dodatek pasujący do jej stroju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
No widzisz, każdemu przypada do gustu co innego.
![]() @down: ale nikomu nie dogodzisz, więc z tym jest kłopot. Po prostu autor ma być pewien i zadowolony ze swego dzieła. Ostatnio edytowane przez Myrtek : 29.10.2012 - 20:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
No to chyba oczywiste i zamieszczając swoje simy zawsze trzeba brać to pod uwagę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() Wiem, że długo nic nie wrzucałam, jednak powracam z nowym tworem. Smęcić nie zamierzam, więc oto... Carra P.
Inspiracją dla mnie były filmy o zombie, obcych oraz katastrofach ekologicznych. Simka od początku nie miała być kobieca, jednak mimo wszystko ma jakąś taką słodką twarz. ![]() Carra wie czego chce. Swoją pewnością siebie i odwagą nieraz zaimponowała kumplom z załogi. Perfekcjonistka w swoim fachu, choć raz nie dała rady uniknąć ciosu przeciwnika. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
|
![]()
Bardzo ładna.
![]() Od razu skojarzyła mi się z Alice. ![]() Wszystko super, tylko fryzura mi się nie spodobała. 9/10
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|