|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeżeli chodzi o zachowanie podobieństwa do danej rasy, to w zasadzie się udało. Ale..
Simka ma stanowczo za duże oczy i za szeroki nos, który jest domeną raczej ludzi czarnoskórych niż Hindusów. Za wąskie nozdrza w stosunku do czubka nosa. Sim nie podoba mi się bo podobnie jak poprzedni nie jest w moim typie i moim zdaniem, jest totalnie antymęski. Niestety jest to generalnie cecha Hindusów, że brakuje im męskości i są zbyt laleczkowaci, więc w kwestii podobieństwa do rasy może to być plusem. Oczywiście równbież ma za wielkie oczy i za szeroki nos. Do tego ma zbyt kwadratową szczęke. U obojga nie podobają mi się tęćzówki, są nienaturalne i kreskówkowe. W skrócie: simka raczej na tak (po zdecydowanym zmniejszeniu oczu), myślę nawet, że jest najlepszą twoją jak do tej pory simką. Sim na nie. Arati: 7/10 Adarsh: bez oceny, bo jak mówiłam, kompletnie nie mój typ. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję bardzo za komentarze, starałam się wzorować na modelce z tego zdjęcia:
![]() i aktorce z tego zdjęcia, Aishwarya Rai jest niezwykle piękna i chociaż ma jasne oczy to większość hindusek ma ciemne brązowe a nawet czarne oczy i nosy bardziej szpiczaste niż szerokie nosy, bardzo ciężko jest uzyskać podobieństwo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|