![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bonjour!
Moi mili, kończy się weekend, niestety. Ja miałam sporo nauki, więc co robiłam? Grałam w simsy. </3 Mam nadzieję, że ku uciesze kogokolwiek.. ![]() Ale stwierdziłam, że pogram moją odnogą La Rogów. ![]() Czyli Roveną i Ethanem.. ![]() Jak nie, to szybko przedstawiam! Rovena i Ethan.. ![]() Którzy mają córkę Erin.. ![]() I syna - Liama (który jest rudy chyba po Cassie, bo innej opcji nie widzę. :o) ![]() Tak, w tej mojej rodzinie każdy ma bliźniaki, bez mojej ingerencji. ![]() Moi piękni mają koty. Cztery koty. ![]() Nudla, Rica, Olivię i.. i... nie pamiętam. -.- No, w każdym bądź razie dwa młode i dwa dorosłe. ![]() Oto Nudle, to kocica jest.. ![]() Tutaj Rice z tatą ![]() A zdjęcia Olivii nie mam, bo nie. :< Może potem będzie.. Wspólny posiłek. To był dzień wyjazdu młodych do szkół z internatem, więc postarałam się o klimacik. ![]() ![]() Oo, moi kochani. ![]() ![]() Pożegnanie z kociakami. :< ![]() ![]() Ethan zbyt się nie przejął wyjazdem swoich dzieciaków.. Cóż, faceci. ![]() Niestety Rice jakoś tak nie polubił Erin. ;/ ![]() No i dzieciaki musiały wyjechać. ![]() Liam limuzyną do Gimnazjum Prywatnego.. ![]() A Erin taksówką do Szkoły Artystycznej Le Fromage! ![]() Wcale nie widać, która szkoła ma większy budżet. ![]() Cztery koty to było trochę dla mnie za dużo, toteż oddałam młode do adopcji. :< Muszę zmajstrować jeszcze jedne. ![]() ![]() Z okazji wolnej chaty Rovena i Ethan wybrali się na randkę. Ethan jest fee, ale nie było dla mojej Roveny lepszego kandydata, a to miejscowy.. :p ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam takie 'pozy' siedzących simów, na prawdę. Tutaj co prawda powinni mieć na odwrót, ale i tak je lubię! ![]() No, i to tyle. Następnym razem pewnie zagram już Wizzami, stęskniłam się za magią i lataniem. :< Dobranoc. ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|