![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć!
![]() Ponieważ 'klient nasz Pan' wczoraj zamiast uczyć się do jutrzejszego sprawdzianu z matematyki grałam Wizzami. :3 Bez przedłużania.. Stephenowa zainstalowała aktualizację. ![]() ![]() ![]() ![]() Taka tam klata Albusa. :o ![]() ![]() Dopiero teraz zwróciłam uwagę na te świetne kolory przy zachodzącym słońcu.. Co jak co, dopracowana gra. ![]() ![]() Harry miał mieć wkrótce urodziny, więc korzystał z przywilejów bycia dzieckiem i płatał psikusy na prawo i lewo. ![]() ![]() Kocham go! ![]() Rodzice przypomnieli sobie o urodzinach synka, więc czym prędzej wyskoczyli z wody i nawet się nie ubierając pognali na miotłach do domu. ![]() ![]() ![]() Mówiłam już, że moja Kościdla jest alkoholiczką? :o ![]() Party hard ![]() Uwielbiam ją? ![]() ![]() Tadam! Wiem, mógłby być ładniejszy. Chyba jednak te włoski są zbyt ulizane, haha.. ![]() ![]() Rodzice też świętowali.. ![]() Wkurzają mnie zombie stojące całą noc pod moim domem i wołające, że chcą zdrzemnąć się na moim fotelu. -.- ![]() ![]() Szlachcic powrócił. ![]() ![]() Rodzice dostali darmowe wakacje.. ile błysków..;o ![]() A Harry znalazł kota! Ale nie przygarnął go. :< ![]() Już stresuje się studniówką.. ![]() ![]() Czatuje z jakąś żabką. :o ![]() Rodziców nie ma, więc co? Impreza! ![]() Aha.. ![]() Oo, dał żabce całusa i ona już nie jest żabką. ![]() ![]() Ooo, policja jedzie, czas się zwijać. ![]() ![]() Booonus! Przed przemianą wyglądał jeszcze gorzej.. ![]() ![]() Dziękuję, idę się uczyć, dobranoc. ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|