![]() |
#201 |
Reputacja: 10
|
![]()
No wkoncu doczytalam ;D Adele mam nadzieje, ze spowaznieje, chcialabym ja zobaczyc w bardziej powaznym stroju i fryzurce, jak na take przystalo, ale to juz twoj wybor ^^ Dominik mi sie spodobal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Tylko dlaczego Kamila jest ruda? Powinna mieć ten "pomarańczowy" lub blond. Jeżdżenie po mieście mnie rozbawiło ![]() Fajne ma imię ten White. Nie dziwię się , że zamiast imienia wymieniasz jego pseudonim ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
|
![]()
Eyvee mi osobiście Dominik się nie podoba. Wystawiłem go na próbę, ale widzę , że nie ma zastrzeżeń więc taki już zostanie..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
|
![]()
o rany! 11 ocinek już dawno był!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
|
![]()
Rodzinka Wilson, odcinek 12
Kilka dni po wyjściu ze szpitala młoda matka postanowiła poszukać pracy. Pierwsze, co zrobiła, to włączyła Internet. ![]() Jednak nic nie znalazła. Poszła na drugi koniec domu i sięgnęła po gazetę. ![]() ![]() Zainteresowała ją praca w biurze. Wyciągnęła telefon i zadzwoniła na podany numer. ![]() ![]() ![]() Przedstawiła się, jako miła i dobra osoba. Zachęcała przyszłego pracodawcę do zatrudnienia, jednak nic to nie dało. Wybrała się z Danielem do urzędu pracy, by znaleźć przyjemny zawód. ![]() Była odważna. Od razu weszła do miłego pomieszczenia i poczekała na swoją kolej. Po niecałych 45 minutach usłyszała donośne wołanie, by weszła do pokoju. ![]() Usiadła na wygodnym krześle i przedstawiła się. - Dzień dobry. Nazywam się Adele Wilson. Pochodzę z dość bogatej rodziny, mieszkającej niedaleko centrum miasta. ![]() - Dziewczyno? Co ja opowiadanie piszę? – Powiedziała bezczelnie przedstawicielka. ![]() - Nie, ale chciałam zrobić dobre wrażenie. - Dobre wrażenie to możesz zrobić na matce, gdy chcesz pieniądze pożyczyć. Ale do rzeczy. Adele, słuchaj. Mam dla Ciebie tylko jedną propozycję. - Tak słucham. Jaką? - No, bo widzisz. Mój wiek dochodzi do stanu emerytalnego. Nie mam nikogo na zastępstwo. A widzę, że potrzebujesz spokojnej i miłej pracy. - No i oczywiście łatwej - Podkreśliła dziewczyna - Alę do rzeczy. Chcę byś została przedstawicielką firmy „Ancy-Pancy”. - To świetnie. Adele, może spoważniejesz troszeczkę.- Do rozmowy wtrącił się Daniel. ![]() Uradowani wyszli z budynku i poszli do tutejszej budki z lodami. ![]() Dziewczyna od razu pojechała do White’a i pochwaliła się nową pracą. Nie był to jedyny powód do radości. Mała Kam wręczyła mamie przepiękną laurkę, aby pomagała jej się motywować w nowej pracy. Adele bez wahania wzięła dziecko na ręce i mocno uścisnęła. ![]() ![]() Dzisiejszego dnia zachowanie Dominika nie wyglądało na normalne. Daniel w strachu o swoje dziecko zawiózł je do laboratorium na badania. ![]() Naukowcy słyszeli już o takich przypadkach, jednak jeszcze nigdy nie spotkali się z nimi. Wypytywali chłopca czy jest ich więcej i czy mogą zrobić na nich badania. Badacze zabronili mówić o wynikach wszystkim oprócz najbliższej rodzinie, więc chłopiec opowiedział ojcu o całym zdarzeniu. ![]() ![]() Z rana po całej nocy przemyśleń, Daniel wyciąga telefon i dzwoni do szkoły z internatem, by pozbyć się strachu przed dzieckiem. ![]() - Dzień dobry, Nazywam Się Daniel Wilson i pragnę zapisać mojego syna do państwa szkły. -Witam. Jeżeli jest pan zainteresowany naszym zespołem szkół nr. 256325 to proszę o wysłanie formularza zgłoszeniowego na stronie internetowej WWW.֬ᗕᆩᙀᖴᔭᣓꄩ𗥆♦ĸť.♫U - Powiedział głos po drugiej stronie słuchawki. ![]() Ojciec usiadł przy laptopie i wziął się do roboty. ![]() Zawołał Dominika by pokazać mu jego przyszłą szkołę. Chłopiec najwidoczniej był zadowolony. ![]() Od razu pobiegł na górę się spakować i uciekać od rodziny. ![]() ![]() Nowa szkoła była na tyle podejrzana, że jeszcze tego wieczora przyjechali po chłopca. Dominik usłyszał klakson i wyszedł z domu. ![]() Przed budynkiem czekał Daniel i Adele. Miło go pożegnali i pomachali na do widzenia. ![]() Koniec ![]() Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 14.11.2012 - 06:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
|
![]()
Odcinek spoko.
![]() Adele jest teraz fajna. ![]() To oczywiste że jak tylko zobazcylam link do tej strony internetowej, kliknęłam i nic nie wyskoczyło. ![]() czekam na next @down - tzn. wyskoczyło że taka stronka nie istnieje xd
[IMG]http://i40.************/2vxnev4.gif[/IMG] Ostatnio edytowane przez Katherine : 13.11.2012 - 20:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | ||
|
![]()
Tamto Ojsg zniknęło o.o dziwne.
Ale mówimy o tym. I niestety błędy. Cytat:
Cytat:
więcej błędów nie znalazłam. Jest lepiej. Tylko ta firma podejrzana.
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]()
Całkiem fajny odcinek, mam nadzieję, że Adele poradzi sobie w nowej pracy
![]() Tylko nie rozumiem jednego... Dominik dziwnie się zachowywał, więc ojciec wysłał go do internatu, w ten sposób się go pozbywając? Hm... fajny ojciec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
|
![]()
No tutaj się mylisz, określenie 'przyjemna praca/zawód' jest poprawne. To taka praca, która sprawia radość, więc nie ma się o co czepiać.
Z tymi przecinkami to się nie wtrącę, ale wg mnie pierwszy przecinek jest w odpowiednim miejscu. A co do samego ojsg. ![]() Robaczku, poprawiłeś się. Co prawda spodziewałam się więcej akcji po tym pierwszym zdaniu, no i bezcelowe były te wzmianki o tym,że ojciec wchodzi na stronę szkoły.. Swoją drogą, też oczywiście kliknęłam w link. <ok> A jedyna dziwna rzecz, która poraziła mnie po oczach, to stwierdzenie, że 'firma była na tyle podejrzana, że od razu przysłali samochód'. Co w tym podejrzanego? :o Poza tym takie rzeczy chyba zastrzega się w formularzu, co? ![]() ![]() Oczekuję na więcej.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|