|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No ja tez tesknie za Tanimotami...ach ile razy sama czytalam te moje stare OJSG, te wspomnienia i nostalgie xD Normalnie az lezka sie w oku kreci, od tej rodziny sie zaczelo, potem byli wlasnie Draculowie...myslalam nawet by nie zrobic bloga ze wszystkimi moimi rodzinami i ich losami, nawet za Lastavardami tesknie, a wiem co bym im dalej zrobila za watek :/...no ale....
Ciesze sie, ze sie wam podoba, skiny chyba te same, chociaz teraz mam ich peeeelno i nie wiem ktore sa ktore xD ale uzywam zazwyczaj z lemonleaf'a. Nrazie zdjecia beda w MF, ale coraz bardziej mysle czy by ich nie przeprowadzic do SV....zalezy jak beda miasta wygladac w jesieni i zimie, bo w MF jakos siakos...nijakos jest, ciemno, ponuro ![]() Ok, teraz mam dla was zdjecia z......rodziny Hiwatarich! Serio! Pamietacie ich? Rodzina Hiwatari ![]() Kuroko Hiwatari - syn Mary Lou i Kai'a ![]() ![]() Oraz Cindy - wyczarowana przez studzienke dziewczyna...zmienilam jej image, bo mialam takiego pypcia i mysle na lepiej ^^ ![]() Moje golabeczki ![]() ![]() Cindus z wielkim kijem z bilarda - ta moooc! ![]() Wspolna gra w bilarda, idealny pomysl na spedzenie popoludnia. ![]() Kuroko pedzi do pracy.....starym radiowozem od ojca xD ![]() Biedna Cindy zostala sama i ten jej wyraz twarzy...:p ![]() Oboje byli molami ksiazkowymi wiec duzo czytali.....czy to na tarasie na swiezym powietrzu... ![]() ...czy w jadalni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|