![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za te 2 komentarze, zawsze coś
![]() Też lubię Deana, a to dlatego, że nie jest mój (zagadka rozwiązana) byłam pewna, że wiem skąd go ściągnęłam, ale nie mogłam go znaleźć teraz :c Rodzina Nix: część druga Po pożarze Dean i Lirael w pewien sposób się do siebie zbliżyli i nawet posiłki razem jedli! ![]() A jak Dean umył naczynia to już w ogóle cuda się działy. ![]() Pewnego razu podszedł do dziewczyny i zaprosił ją na wieczorny spacer po plaży, Lirael nie mogła odmówić. ![]() W oczekiwaniu na randkę (nie była pewna czy powinna tak to nazywać, w końcu nigdy nie wiedziała o co dokładnie chodzi jej współlokatorowi) różowo-włosa odwiedziła park wróżek czy jak to tam się nazywa. Zebrała pszczeli miód i nawet ją nic nie ugryzło! aż mi się Florence przypomniała ![]() Złapa ślicznego motyla i sama z siebie go wypuściła, głupia. ![]() Podjęła się także poszukiwania wróżek, ale do domu wróciła tylko z kilkoma nasionami. ![]() Akurat podjechał wóz z lodami, przy nim każdy sim wygląda jak małe dziecko XD ![]() Lirael zasadziła nasionka znalezione w parku, w ogóle ta dziewczyna ma już chyba każdą możliwą zdolność rozwiniętą na 1 poziom XD ![]() ![]() Wieczorem z pracy wrócił Dean, który piął się coraz wyprzej po szczeblach kariery i zarabiał naprawdę niemałą sumkę. ![]() No i wybrali się na spacer. Znowu złapał ją za rękę, Lirael nie potrafiła stwierdzić czy to się dzieje naprawdę czy może to tylko sen. ![]() Praktycznie ze sobą nie rozmawiali (jak zawsze) tylko szli i już dziewczyna miała zaproponować powrót do domu i zamówienie pizzy, gdy Dean przyciągnął ją do siebie i - uwaga... ![]() PRZYTULIŁ. ON. Zawsze taki cichy i tajemniczy, ponad wszystko i nad wszystkimi. Nie mógł nic poradzić na naturalny urok i uroczą niezdarność Lirael. ![]() Wrócili do domu i Dean w jednoznaczny sposób położył dziewczynę na łóżku, chyba nie muszę mówić jak to się skończyło ![]() ![]() I moje ulubione zdjęcie, gdy Lirael żegnała rano chłopaka na ganku ![]() ![]() Wubwub pełnia :3 ![]() Piękna pani numer 1 która pozżerała dopiero co zasadzone roślinki, nieładnie. ![]() Ta dziewczyna musi się zaprzyjaźnić ze wszystkim co widzi. ![]() Piękna pani numer 2 ![]() Dean to mój słodki pracoholik, w dzień praca, w nocy praca. ![]() Niespodzianka, która nie była niespodzianką, ale okej, a więc, Lirael w ciąży. Taaaak ma na sobie strój kąpielowy, cały czas będzie w nim chodziła, nie moja wina XD ![]() Zaczytana w książce rodzeniu czy czymś (pewnie od Cichopek). ![]() Czas powiedzieć przyszłemu tatusiowi o wesołej nowinie! ![]() Tak bardzo się ucieszył, że aż się oświadczył z wrażenia. ![]() +cośtam co nie miałam gdzie wstawić ![]() PIĘKNY DERP ![]() ![]() ![]() dużo zdjęć dzisiaj cobyście głodni nie byli dziecioki smacznego
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|