![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za komentarze
Dzisiaj przedstawiam parę japońską rodzeństwo Ichiro i Akiko Tanaka Czy udało mi się uzyskać podobieństwo do prawdziwych ludzi tej rasy? i na ile? oceńcie mnie sami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Podobieństwo całkiem udane, aczkolwiek myślę, że oboje mają trochę za duże oczy i napewno za duże tęczówki. Jako, że nie gustuję w facetach tej rasy to facet niekoniecznie mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hinduska para wyszła Ci wyśmienicie, chętnie bym nimi pograła. Udostępnisz?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Pozwól, że wrócę do twojej wampirzycy (kocham wampiry w simsach
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Reputacja: 26
|
![]()
A pozwolę sobie wypowiedzieć się. Uważam, że zrobiłaś spory postęp, patrząc na te pierwsze prace... Radzę robić mniejsze oczy, zwłaszcza Azjatom. Ichiro jest całkiem fajny i można go faktycznie wziąć za Japończyka, choć moim zdaniem powinien mieć znacznie ciemniejsze oczy. W Akiko już mi coś zdecydowanie nie pasuje - na pewno przydałoby się zmienić szminkę (ew. zmniejszyć krycie). Ale myślę, że robisz postępy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Dziękuję bardzo za wypowiedzi, dawno nie wstawiałam żadnej simki, powinnam za dwa, trzy dni dodać czarnoskórą parę, aby kontynuować rasy, potem chińską.
![]()
![]() |
#67 |
|
![]()
Witam serdecznie!
Dzisiaj wstawiam rodzeństwo Afroamerykanów. Simka Aida i sim Idriss Proszę o ocenę na ile zbliżyłam się do współczesnych ciemnoskórych ludzi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Udanego Sylwestra! Szczęśliwego Nowego Roku 2013!
![]() |
#68 |
Reputacja: 14
|
![]()
Od początku zrobiłaś wielkie postępy. Co przyznam początkowi simowie niezbyt mi się podobali, ale teraz to co innego
![]() Jeśli chodzi o samą rasę... to wyszedł ci Idriss. Na niego moja ocena to 8/10 A Aida... to coś mi w jej nosku nie pasuje i w moi zdaniem za dużych ustach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Dzieki panie ciastku, milo mi to slyszec, mnie tez sie bardzo podoba Idriss
![]() Dzisiaj wstawiam, w ramach kontynuacji, pare chinska. Rodzenstwo Tei i Mei Wong. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 |
|
![]()
Virginia Bernarre - podobna do Rihanny
![]() Thomas Magnussen - a ten przypomina mi Michała Milowicza ![]() ![]() Simka - podoba mi się. Ma super fryzurkę. Sim - bardzo przypomina kobietę ( nowu) - to na pewno przez te kolczyki ![]() Zelda Mea - zdecydowanie za duże oczy i usta. Amber Hersey - ona jest śliczna! To zdecydowanie najładniejsza simka do tej pory ![]() Rocco Genco - czy tylko mi przypomina Wentwoortha Millera? Nawet, nawet ![]() Anitka Lobos - przed metamorfozą wygląda starzej, niż po. Podoba mi się ![]() ![]() ![]() Eve Marshall - fajna. Ładna jest, ale strój jakiś taki nieudany ![]() lAex Rubin - świetna fryzura, a simka może być ![]() Arati i Adarsh - moim zdaniem rasowi hindusi ![]() Ichiro i Akiko Tanaka - bardzo udane odzworowanie rasy. Aida i Idriss - Aida jest śliczna, a jej partner też niczego sobie ![]() Tei i Mei Wong - kolejna rasa, którą moim zdaniem idealnie przestawiaś. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|