![]() |
#322 |
Reputacja: 10
|
![]()
ostatnio dodawałam na imageshacku, może nie jestem jakoś mega zadowolona, ale imgur coś ostatnio nie chce współpracować :c
ach, no tak. miałam się do Ciebie nie odzywać...
![]() |
#323 |
|
![]()
Ja dodaję na photobucket, mam nawet osobne foldery na dwie różne rodziny z OJSG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
|
![]()
iv.pl
:>> czekam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
|
![]()
ja też daję na photobucket . właśnie to jest tam fajne że można sobie zrobić foldery. dzięki temu nie mam bałaganu
![]() mogę to napisać? no mogę? .... nie znoszę tej rudej!!! rude jest wredne... ja przepraszam ale będę bronić Kaji jak niepodległości ![]() Co do Artura ... niech się on zdecyduje! Ja jak zwykle mam jakąś hipotezę, ale nie powiem co mi po głowie chodzi ![]() A i jeszcze jedno i muszę o to zapytać: Czy Bibi nie miała kiedyś przypadkiem na imię Malana ...? ![]() wsio ![]() no popatrz.... a bardzo są podobne do siebie ![]() Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 19.05.2014 - 20:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Oj Arthur, Arthur..
Dwóch srok za ogon nie można trzymać. Niech się szybko zdecyduje, bo straci je obie, choć osobiście stoję murem za Kają (takie delikatne, nieświadome niczego dziewczę ![]() ![]() Antek jest naprawdę słodki :3
![]() |
![]() |
#327 |
|
![]()
Też jestem za Kają!
Ruda niech sobie znajdzie kogoś innego ![]() Anteekk ![]() ![]() Czekam na więcej Horsezku :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
|
![]()
dziękuję kochanie
![]() ![]() Antoś jest przesłodki *.* co do sporu Kaja/Brook, jestem za Brookie, nie tylko z tego oczywistego względu, ale też uważam, że tak będzie ciekawiej! a z Kają to tak jak z całą resztą rodziny (bez obrazy), najpierw przyjaciele a potem wielka miłość 4ever. no i sama napisałaś: tylko ta Brooklyn..ona , ona sprawiała że wszystko smakowało inaczej.
![]() |
#329 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jestem za Kają, bo przynajmniej bedzie miał spokojne życie przy niej, a przy Brook już trochę mniej. Sądzę, że te czułe słówka typu "kocham cię" itp. nie są u niej szczere i prędzej czy później się nim znudzi i pójdzie sobie do jakiegoś innego fagasa.
Antoś!!! Czekam na więcej!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
|
![]()
Ale się porobiło.
Przy pogrzebie Lily płakałam... Ech. Niech wybierze Brookie, on ją przyłapie na zdradzie i... No właśnie nie wiem co dalej. xD Czekam na kolejny odcinek. PS. Kaja jest śliczna, z resztą jak wszyscy u Ciebie. *.* |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|