|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#661 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten odcinek był tak zawiły, że aż robiłam coraz to większy wytrzeszcz oczu
![]()
|
![]() |
#662 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ach, chyba założę fanklub Sashy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#663 |
|
![]()
Małe ufoludki są słodkie (wiem, bo mam!), ale wydaje mi się, że do rodziny, w której nie ma dziwadeł, nie pasują
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
|
![]()
Biedny Sasha,już ja tej kosmitce w dupsko nawalę
![]() Masz prze prze przeuroczych simów. ![]() ![]()
![]() |
#665 |
|
![]()
Hahaha, mnie tez tens imowy dzien zdziwil, wierzcie mi
![]() Rodzina McGarden ciag dalszy Wspolne sniadanko przed praca w nowym domku. ![]() W domu bitwa na poduszki obowiazkowo po trudnym dniu w pracy ^^ ![]() Pewnego dnia oboje odwiedzili "magiczna" miejscowke i nagle zaczela leciec ulubiona piosenka Lisanny....Sasha przemogl sie!... ![]() ...i poprosil dziewczyne do tanca ![]() ![]() Sasha bardzo czesto rozbawial dziewczyne, a ona uwielbiala jego poczucie humoru i niezdarnosc. ![]() Nawet Sasha postanowil sie wziasc za siebie...nigdy sie nie poddaje, nawet jesli kilka kilo wiecej sie pojawi ![]() ![]() Oczywiscie, jak to bywa mieszkajac razem, zdarzaly sie dosc wstydliwe sytuacje, kiedy jeden wchodzil do lazienki, gdy.....drugi bral kapiel ![]() Lisanna chyba zobaczyla cos ciekawego *,..,* ![]() Czas mijal a pomiedzy para przyjaciol rodzilo sie uczucie, Lisanna nie mogla ukrywac zauroczenia, wiedziala, ze Sasha nie byl jej obojetny... ![]() Wkoncu....kiedy tak oboje patrzyli sie w siebie i nastala taka niezreczna cisza, Sasha cos wymamrotal po cichu. Dziewczyna pochylila sie i poprosila by powtorzyl... ![]() ...a Sasha w mgnieniu oka zaskoczyl Lisanne i pocalowal ja ![]() ![]() No a Lisanna oddala pocalunek ;3 Sasha moze i byl nieporadny, pechowy i niesmialy, ale calowac to umial nieziemskoooooo ![]() ![]() I moje kochane golabeczki wkoncu razem ![]() ![]() Nastal dzien Haloween to i czas na odwiedziny dzieciakow po slodycze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nagle po pracy Sasha czul sie zle, moze ma wzdecia....i zauwazyl, ze cos nie jest tak jak powinno... ![]() Po chwili pojawila sie ta oto istota na podlodze... ![]() ''Boshee! A wiec to prawda co mowili w wiadomosciach o porwaniach przez UFO....a myslalem, ze tylko ja oszalalem...To sa chyba jakies zarty...ten maly kosmita urodzil sie we mnie?!....Co ja teraz powiem Lisannie?" - myslal zalamany juz doszczetnie Sasha, a juz sie dobrze ukladalo pomiedzy nim, a Lisanna... ![]() ![]() Sasha spanikowal i zadzwonil czym predzej po jakas opiekunke....no na tyle rozumu to ma, by nie zostawiac dziecka samemu, a sam poszedl do parku przemyslec i ochlonac...nie spodziewal sie jednak, ze Lisanna wroci szybciej z pracy i zasta to "cos" w lazience z opiekunka. ![]() ![]() Przez moment Lisanna zawachala sie widzac mala istotke nie z tej planety na podlodze, ale przypominajac sobie pewne rzeczy sprzed jakiegos czasu uswiadomila sobie, co moglo sie stac... ![]() ...no i postanowila poczekac na Sashe z malym kosmita na rekach. ![]() Co sie teraz stanie z Sasha? Czy Lisanna zostawil go po tej sytuacji? Co sie stanie z mala istotka? CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hhaah... małe ufiątko
![]() Boże, oby się nie rozstali! Biedny Sasha, chłopaczyna się załamie :o Ale ciekawa jestem, jak będzie wyglądało to dziecko ![]() Czekam na więcej!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
|
![]()
buhahaha
![]() ![]() Ciekawe co z tym fantem zrobią. Lisanna nie wygląda na przestraszoną, gorzej chyba z Sashą ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 20.11.2012 - 10:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
@up "Małe Sashiątko" rozwaliło mnie to
![]() Kurka, a jednak zaciążył.. Oby Lisanna okazała się wyrozumiała, oni MUSZĄ być razem. Sasha jak zwykle cud, miód i landrynki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#669 |
|
![]()
Czemu wczesniej nie komentowałam
![]() Wow! Jestem ciekawa co dalej z Sashą i Lisanną! (kocham ich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
|
![]()
To on nie chodził w ciąży? Nie było widać brzucha czy nie pokazałaś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|