![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Up: no ja mam nadzieję, że nie obelga, haha.
![]() Brywieczór Wam. ![]() Dzisiaj sobie pograłam,ponieważ jutrzejszy dzień jest tak wspaniale leniwy, że mogłam sobie na to pozwolić. ![]() Nie wywaliło mnie, nie było błędów zapisu.. Przeprosiłam się z Simsami. ![]() Do rzeczy. ![]() Ten strój jest dobijający. Wie ktoś, na jakim szczeblu kariery się on w końcu zmienia? ;/ ![]() Zepsuł mi się zlew i powstały kałuże. Zanim Lena je wytarła, Borys zdążył się w nich wytaplać. ![]() ![]() Patrzcie na tą rozkosz na pyszczku, oo. ![]() Jak pisałam, zaczęły się festiwale. ![]() ![]() ![]() To zdjęcie mi się strasznie, ale to strasznie podoba! ![]() Hipsterskie z kawą, szkoda, że nie ze 'Starbaksa!'. ![]() ![]() Pierwszy zombie u Leny. Nieurodziwy, cóż.. ![]() Hyhyhyh.. ![]() ![]() Boryyysek! ![]() ![]() ![]() Lena czuła się dość samotna, a więc zarejestrowała się na 'randkach online'. ![]() ![]() Pijonteczka! ![]() Kąpiele, kocham tą funkcję! ![]() ![]() ![]() Och wybacz, to Twoje łóżko? ![]() Patrzcie na jego minę, można go nie kochać?! ![]() ![]() ![]() ![]() Eh, rozpadało się.. :< ![]() Borys boi się burzy. :o ![]() Oo, takie 'ciacho' Lena wyrwała na necie.. Ah, ta szminka. ![]() ![]() Bitwaaa na balony! ![]() ![]() Początki jazdy na rolkach bywają.. bolesne.. ![]() ![]() ![]() Ten wampir ma jakiegoś buga chyba, jak założył rolki to zaczął biegać jak oszalały po tym czymś. ![]() ![]() Moja kochana, tolerancyjna Lena, nawet z potworami jeździ.. ![]() ![]() Cóż.. Ale chęci miała dobre! ![]() Moi mili.. ![]() Bonusowo! Kałuża w kształcie serca.. Nie piękna? ![]() Gdyby zamiast kota był aparat, wyszłaby ładna słitfocia. ![]() ![]() Nope. ![]() Okej, skończyłam. Śpicie, nie śpicie, nie wiem. Dobranoc.: )
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|