Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.11.2012, 19:08   #91
Meona

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 4 Pory Roku - wrażenia z gry.

Grałam dość mało, ale i tak mogę stwierdzić, że dodatek wspaniały. Wspaniałe widoki, jesień przepiękna.. te kolorowe drzewa i liście opadające stopniowo.. cudownie po prostu. Przyznam się, że w zimie nie grałam z powodu braku czasu, ale z tego co widzę z waszych zdjęć, jest fantastyczna. Nie mogę się doczekać jej u siebie. Szkoda tylko, że moje simy na razie jeszcze nie zachorowały, no ale cóż.. Lato jak lato.. podobają mi się materace, deszcz jest realistyczny. Gra mi się nawet nie przycina no może tak minimalnie. Festiwale są fajne i zabieram na nie całą rodzinę (no może oprócz kota, bo futrzak nie chce się zaciągnąć do parku , ale mam problem z karnetami festiwalowymi, ponieważ niespecjalnie chcą się wykorzystać do kupowania tych rzeczy w kramie, lecz to raczej nie ten temat. Randki online są średnie.. niewiele mogę o nich napisać, bo właściwie założyłam profil, poprzeglądałam profile i powysyłałam parę wiadomości.

Tryb planowania na razie przeglądałam tylko pokoje z grubsza.. Według mnie to źle nie jest. Mogłabym je jedynie lekko przerobić, aby lepiej wyglądały. Brakuje tej opcji zapisywania własnych pokoi, no ale cóż zrobić.. nie ma to nie ma i trzeba jakoś przeżyć.

Jak na razie oceniam na 10.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.11.2012, 07:12   #92
ametka

I wreszcia ja podzielę się swoimi wrażeniami, choć nie miałam jeszcze okazji grać wiosną
Lato - nie jest takie strasznie nudne, podoba mi się ten festiwal. Tylko dzień wypoczynku wypadł mi w sobotę, kiedy moi simowie mieli wolne;/
Jesień - deszcze i burze, jak grzmotnęło, to się wystraszyłam. Podoba mi się robienie dyń, ale nie wiem jeszcze jak wygląda to zbieranie cukierków
Zima - to jest coś wspaniałego! Krajobrazy są piękne, strasznie mi się podoba! Oczywiście łyżwy, snowboard, bałwanki, aniołki, żyć nie umierać
Tylko denerwują mnie te powiadomienia, jak sim pojawi się w miejscu publicznym i wyskakuje, ze inna simka chciała by go lepiej poznać. Ona z nią nawet nie gadał, ale później dzwoni do niego ciągle i wysyła listy miłosne, a on ma dziewczynę;/
ametka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2012, 20:56   #93
Levkoni

Nie wiem czy wiecie, ale na niektórych króliczych norach jest opcja zrobienia sobie zdjęcia okolicznościowego I dla każdego budynku będzie inne tło ;p
stare 22.11.2012, 07:20   #94
Beatrice

Tak, gra robi wrażenie, nie będę powielać komentarzy, bo to nie ma sensu
Jeśli chodzi o błędy to ostatnio moja simka poszła na randkę do parku, jej chłopak przyszedł z małą siostrzyczka na rekach... Tyle, że jej nie trzymał, tylko była do niego przyklejona, a on normalnie gestykulował rękami
Ciekawostka: ostatnio odwiedził mnie złodziej. A że padało to szedł z kolorowa parasolką - wyglądało to komicznie
stare 22.11.2012, 12:28   #95
anie_1981

Nawet złodziej nie lubi moknąć! Mógłby jednak chociaż mieć ją czarną... Amatorszczyzna...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.11.2012, 14:15   #96
Beatrice

Dziwnie się to prezentuje ^^
[IMG]http://i45.************/2zrixs9.jpg[/IMG]
stare 22.11.2012, 19:05   #97
Valerie

Moja simka jest żoną kosmity. Gdy dodałam go do rodziny,strasznie mi się spodobały jego interakcje! I zamiast energi jest "Moc mózgowa" którą zaspokaja przez kliknięcie na niego i tam jest specjalna interakcja... Której nazwy zapomniałam. Jak kliknie się na innego sima,pojawią się interakcje takie jak skanuj (jeśli wcześniej go nie poznano) i kilka innych.
Na pojeździe pojawia się "Porwij sima", chyba jedź na wycieczkę i kilka innych. Kosmici mają inni głos od simów. Jakby... Komputerowy, jak robot... Przypomina odrobinę głos Simbota. Kosmici wg. mnie zapowiadali się świetnie i gdy wypróbowałam jednego spodobało mi się. Choć nie wykonałam na nim wszystkich interakcji, już spodobali mi się.
Dziwiło mnie to, że można zaprosić kosmitę do siebie, umówić się z nim itp. Ale potem pomyślałam,że przecież jak by tak nie było to sim/simka raczej nie zdążył/a by się z nim zaprzyjaźnić. Oczywiście listu miłosnego wysłać nie można, bo w poczcie nie wiedzieli by co zrobić z takim listem.(xd) Co do listów miłosnych, to mój żonaty sim dostał list miłosny w którym było napisane coś takiego: (nie było dokładnie tak!) "kocham Cię i nie umiałam ci tego powiedzieć wprost" czy coś w tym stylu :p
Już pisałam tu moje wrażenie, ale to teraz tak głównie o kosmitach
Kosmici :10/10! Lubię ich
Dodatek : oczywiście 100000/10 (Choć parę rzeczy bym poprawiła, ale to drobiazgi)
@up: u mnie kosmita sobie z parasolem szedł xD

Ostatnio edytowane przez Valerie : 22.11.2012 - 19:10
Valerie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.11.2012, 08:29   #98
AiOtsuka

Ogólnie dodatek bardzo mi się podoba
Miałam czas jedynie zagrać w lato i trochę i jesieni, ale bawiłam się świetnie, po prostu najbardziej udany dodatek moim zdaniem! Niestety jeden z moich simów ciągle choruje, a do tego jest uczulony i musiał zrobić sobie szczepionkę w szpitalu! Nie wiem jak przeżyje zimę, skoro w lato co kilka dni chory
Jedyne co mi się narazie nie podoba - parasole szybko się psują i nie chce mi się włazić do sklepu, szukać nowych i znowu wymieniać :/
AiOtsuka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.11.2012, 09:13   #99
Chloé

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał AiOtsuka Zobacz post
Jedyne co mi się narazie nie podoba - parasole szybko się psują i nie chce mi się włazić do sklepu, szukać nowych i znowu wymieniać :/
Parasole można ulepszyć i wtedy stają się niezniszczalne. Można je ulepszyć by świeciła się rączka i rurka jak neon ale jest to niepraktyczne, lepsza niezniszczalność.
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.11.2012, 09:14   #100
kasiadrab16

Bardzo ciekawa jestem tego dodatku.Niestety u nas w sklepie jeszcze go nie ma.Szkoda

----------------------------------------------------
The Sims by Kayahhttp://thesims3bykayah.jimdo.com/
kasiadrab16 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania