![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dalsze losy rodziny Kashumi
Nadszedł kolejny dzień w Poppington. ![]() ![]() Wspólne śniadanko ![]() A potem Jacob pakuje na drabince. (chyba myśli ,że będzie bardziej męski) ![]() ![]() Anne urządziła sobie potańcówkę.Energia ją rozpiera. ![]() Chcę Wam przedstawić nowego członka domu.Nie pamiętam jak się wabi ten kotek.(Meona doczekasz się Mikiego o ile zdołam odtworzyć jego urodę) ![]() ![]() Trzeba go trochę rozpieścić. ![]() Anne postanowiła sobie trochę odpocząć ![]() I dołączył do niej mąż. (moje zakochańce ![]() ![]() Położyli się i jak widać Anne ma zboczone myśli w głowie. ![]() A siostrzyczki coś knują. ![]() Po nocy pełnej ''zabaw'' trzeba się ogarnąć. ![]() Ehm.. czyżby zatrucie? ![]()
|
![]() |
#22 |
|
![]()
haha no mam pewne wątpliwości czy Jacob stanie się bardziej męski. I ja wiem, że to nie zatrucie.. Fajne miasteczko to Poppington
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
ooo ... kolejna ciąża
![]() ciekawa jestem co się urodzi ![]() a i jeszcze jedna rzecz, jeśli nie ja to napiszę to ktoś napewno. Jak robisz zdjęcia z pozami to chowaj pose playera ![]() to tyle. czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Również jestem ciekawa 'co' się urodzi!
![]() Kiedy bliźniaczki będą nastolatkami? Chcę zobaczyć,jak będą wyglądać.. ![]() P.S. Robiąc zdjęcia postaraj się mieć podniesione ściany oraz omijaj kryształki i słupki umiejętności - w miarę możliwości. ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Haha, kolejny dzieciaczek? Jestem za!
Zgadzam się ze Stephenową, też chcę zobaczyć nastoletnie bliźniaczki ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 15
|
![]()
Och, nieważne, że robisz zdjęcia z opuszczonymi ścianami!
Pierwszy raz od kilku tygodni natknęłam się na najzwyklejsze ojsg z prawdziwego zdarzenia! ![]() Myślę, że będę zaglądać i śledzić fajnie, przyjazne i co najważniejsze - zwykłe przygody Twojej rodzinki. Pozdrawiam i życzę chęci do grania. ![]()
![]() |
#27 |
Reputacja: 12
|
![]()
Będzie kolejny dzieciak , a jak tamte się urodziły z płodnością to będzie duża rodzina.
A Jacob będzie bardziej męski , bardziej. @stephenowa , też chcę zobaczyć nastoletnie bliźniaczki. zgadzam się też co do kryształków.
![]() |
#28 |
|
![]()
Dziewczynki,śliczne.W przyszłości będą z nich takie laski ,że nie będą mogły się odpędzić od facetów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
dawaj szybko kolejne dzieciaczki!
![]() i oj tam, czepiacie się Jacoba xd
![]() |
#30 |
|
![]()
Przepraszam za ściany i kryształki ale jak robiłam zdjęcia to nie byłam pewna,czy ta rodzinka trafi na forum.
Rodzina Kashumi Mamy nowego mieszkańca domu.Jaszczurkę,którą złapał Jacob. ![]() A sam Jacob nadal pakuje. ![]() Anne jest w ciąży i postanowiła sobie odpoczywać.(Będzie więcej niż jedno dziecko, płci nie zdradzę ![]() ![]() I.. doczekaliście się urodzin bliźniaczek. Paula: ![]() i Eveline: ![]() Pare fotek sióstr. ![]() ![]() ![]() Anne zaczęła pisać powieści.Jak widać ma wieelka wenę . ![]() Mina kota ''może da mi całusa'' ![]() ![]() Paula kocha zwierzęta. ![]() Zwierzaki z dzieciństwa poszły w odstawkę wiec Anne musi o nie dbać ![]() Trzeba się nauczyć w razie jakiejś imprezki ![]() ![]() Eveline przejęła zainteresowania ojca. ![]() Eh... następnego dnia do szkoły. ![]()
Ostatnio edytowane przez Desire : 25.11.2012 - 16:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|