![]() |
#251 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Trzeba ustawić w szafie strój halloweenowy jako ubranie dzienne i potem przebrać w nie simów, sami tego nie zrobią. Tylko na maskaradę sami się przebierają. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#252 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Po 1. Moje simy miały klasycznego i mrocznego kosiarza. Po 2. Kompletna bzdura. Klikasz na sima w halloween i masz opcję "załóż kostium".
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Reputacja: 15
|
![]()
Meggie - niestety, mi ta opcja nie wyskoczyła!
Jak zrobić przyjęcie z prezentami? O co chodzi z jakimś dywanikiem?
![]() |
#254 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mi także opcja z przebraniem w halloween nie wyskoczyła, więc poradziłam sobie w inny sposób, który został uznany za kompletną bzdurę xD
W każdym razie plus tego sposobu jest taki, że można samodzielnie zdecydować w co przebrać sima, nie robi tego gra zamiast gracza jak w przypadku maskarady (u mnie przynajmniej bo są osoby u których te stroje także nie działają jak powinny). Przyjecie z prezentami robisz przez telefon, w rozwijanym menu jest rodzaj przyjęcia do wyboru. Dywanik sam się pojawia. Ostatnio edytowane przez Chloé : 25.11.2012 - 05:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
|
![]()
Naprawdę? ;o W takim razie wybaczcie, zwracam honor, ponieważ u mnie była taka opcja i 20 opcji do wyboru kostiumu, a w dziennych strojach nie widziałam żadnego ;/
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
W końcu ! Kosmici przylecieli. Moja simka zrobiła sobie z nim dzidziusia, który jest zielonkawy
![]() Zauważyłam że gra mi się zacina gdy pada deszcz albo jest burza. Muszę grać na prędkości normalnej... tj 1. -.- Dziewczyny mam też pytanie troche z tzw. "du*y" ale wybaczcie. Nie wiem gdzie sie zwrócić. Chodzi mi o NRaas. Napisałam w wątku z tym związanym ale ostatnia odpowiedz tam jest chyba z kwietnia. Nie bardzo rozumiem pewne sprawy no ale cóż. Jaką wersję w tym momencie musiałabym pobrać? Aktualizacja 16.0.136.019001 Oczywiście z CPR już. Widziałam że nraas musi być aktalny z grą dlatego pytam. Poza tym nie ogarniam chyba ale ta oficjalna strona którą podajecie do ściągnięcia modu nie ma opcji "pobierz" -.- Jestem totalną sierota jesli chodzi o takie rzeczy.
![]() |
#257 |
Reputacja: 15
|
![]()
jatomamx3 - zapraszam w takim razie do działu o podstawce the sims 3 - pytania i odpowiedzi.
Czy jest coś takiego jak możliwość wstąpienia do klubu morsa?
![]() |
#258 | |
|
![]() Cytat:
Musisz pobrać wersję 1.42 (patch level) W danym modzie masz kolumnę MODULE, w tej kolumnie klikasz powiedzmy na Base-Mod, otworzy się nowa strona, zjedź na sam dół strony i trochę pod napisem FILES masz taki kwadracik ze strzałką, klikasz na niego lub na Download i gotowe ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
Dziękuje za odpowiedzi i przepraszam za nieodpowiedni dział
![]() |
#260 |
|
![]()
można jakoś ochronić rośliny przed zombie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|