![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
ślicznotki^.^ czekam aż im dobierzesz facetów no i nie mogę się doczekać dzieciaków.. i ciekawe jaka płeć tym razem. Fajny dywan mają dziewczyny w pokoju.. Według mnie, jak tak teraz patrzę, ładniejsza jest Eveline, chociaż obie przepiękne. Czekam na pełne wynagrodzenie za tego starego psiaka. No a kot.. szczerze? Paskuda, nie wiem skąd go wzięłaś, lecz fotka 'może da mi całusa' mnie rozbroiła. Czekam na więcej!
![]() |
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Kot był albo bezpański albo od sąsiada.Wiem, że pięknością nie grzeszy , jestem w trakcie tworzenia Mikiego.
![]() Może jeszcze ktoś skomentuje? P.S może jutro będą dalsze fotki ![]()
![]() |
#33 |
|
![]()
żal mi misia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Rodzina Kashumi
Anne wyleguje się na dywanie.Ta to ma dobrze ![]() ![]() A Jacob uratował jaszczurkę przed głodową śmiercią. ![]() Paula gra w gre , a Eveline tańczy ![]() ![]() ![]() Anne miała ochotę na wino.(Co za pijaczka ![]() ![]() Eveline i Chip ![]() Paula i kicia. ![]() I..... nadeszła chwila porodu. ![]() A że nie lubię grać niemowlakami przedstawiam Wam: Michaela( nie wiem o czym on myśli) ![]() i Raphaela.Taki mały a już się gimnastykuje. ![]() Wspólne brzdąkanie. ![]() Ciekawe co on tam zobaczył.. ![]() Siostrzyczki rozpieszczają maluchów ![]() Raphael i jego spojrzenia ![]() ![]() A potem bitwa na...poduchy! ![]() Następnego dnia ktoś sobie medytuje pod szkoła. ![]() ![]() Liczę na kilka komentarzy ![]()
![]() |
#35 |
|
![]()
Chłopcy! Nie mogę się doczekać co to będą za przystojniacy.. mam tylko jedną uwagę. Raphael = blondyn ... Nie pasuje mi to
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
''Ciacha'' już są gotowe
![]()
![]() |
#37 |
|
![]()
Masz bardzo ładnych simów
![]() ![]() Przyjemna historia. Czekam na więcej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Słodkie dzieciaczki
![]() Fajna historia, czekam na next ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 14
|
![]()
Rodzina bliźniąt
![]() Lubie twoją rodzinę w całości, a zwłaszcza kotka . Więcej nie wiem co powiedzieć czekam na więcej |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Rodzina Kashumi
Tatuś po pracy uczy synka chodzić. ![]() Gilbert się obija.Leń patentowany ![]() ![]() Michael i miś ''OMG! ten miś umie mówić ![]() ![]() Nie,nie to tylko zatrucie (chyba) ![]() ![]() ![]() ![]() Nadszedł dzień studniówki.Przygotowania czas zacząć. ![]() ![]() Sesja zdjęciowa przed studniówka. ![]() ![]() ![]() ![]() I przybyła limuzyna. ![]() Eveline poszla z Lukasem(blondyn) Paula poszla z Laurim(dzięki Meona za pomysł) to ten , któremu głowę ucięło ![]() Widok szkoły. ![]() Przed wejściem. ![]() Po paru godzinach wróciła królowa balu-Paula. ![]() ![]() I Eveline.Szkoda,że nie mogą być dwie królowe. ![]() ![]() A po imprezie przywitanie z braciszkiem ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 64 (0 użytkownik(ów) i 64 gości) | |
|
|