![]() |
#21 |
Reputacja: 14
|
![]()
Boże kim trzeba być, żeby uderzyć kobietę. Nie wychowany złodziej
![]() Mam nadzieje, że Kayoko sobie znajdzie przystojnego chłopaka. Historia mogła by się szybciej rozkręcać, ale tak jest dobrze ![]() I jeszcze jedno to właśnie kocham w wilkołakach jak biegają i jedzą. Nie wiem czemu? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja zdjęcia wrzucam na photobucket, ale zanim wrzucę to zmniejszam je u siebie na kompie takim programem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Dobra, jakoś sobie poradziłam z imageshackiem
![]() Ogólnie to dzisiaj jest ten dzień, kiedy wkurzyłam się na simsy. Ponad 3 bite godziny robiłam nowy dom dla Kyoko tylko po to, żeby mnie wywaliło do pulpitu. Dzisiaj wstawiam czwarty odcinek, a następny będzie dopiero jak mi się zachce od nowa budować chałupę dla tego głuptaka.. Ehh, ja naprawdę nie grzeszę cierpliwością. ![]() To był naprawdę męczący wieczór. Kyoko postanowiła spędzić trochę czasu z Dolarem. W końcu, od kiedy zaczęła uganiać się za płcią brzydką, kiepsko zajmowała się najwierniejszym facetem jakiego miała akurat w domu. ![]() ![]() Wygląda jednak na to, że piesio się nieco fochnął za to zaniedbanie. ![]() Żeby mu to wynagrodzić, wzięła go na spacer na plażę (to krótki spacer był ![]() ![]() ![]() - Kurcze pieczone w panierce, jak on znajduje ten patyczak w tym śniegu? – zastanawiała się. – To pewnie kolejna z nieodgadnionych tajemnic przyrody. ![]() ![]() ![]() Jako, że zima trwała już od jakiegoś czasu, Kyoko nie wytrzymała i postanowiła pierwszy raz od dłuższego czasu zanurkować w oceanie. ![]() ![]() Trochę czasu jej zajęło zrozumienie, że wypadałoby się przebrać w kostium. ![]() ![]() W swoim szaleństwie nie była osamotniona. Co tam chłód, co tam grypa, zapalenie płuc, odmrożenie kończyn, skoro można sobie popływać, co nie?. ![]() Szybko dała nura czym zyskała sobie członkostwo w Klubie Niedźwiedzi Polarnych. ![]() - Hmm.. Wyczytałam w Fakcie, że opalanie się w czasie śnieżycy dobrze wpływa na cerę. Muszę to wypróbować. ![]() W między czasie biedny Dolar wrócił na posesję i patrzył tylko z daleka na wyczyny swojej właścicielki. - Pogrzało ją? Ona ma głowę chyba tylko po to, żeby się deszcz nie lał do środka, no powaga – nie mógł się nadziwić głupocie ludzkiego stworzenia. Trochę też się o nią martwił. ![]() Jakby tego wszystkiego było mało, Kyoko postanowiła udowodnić, że zimowa kąpiel zamroziła jej wszystkie szare komórki i wzięła się za robienie aniołka w śniegu. ![]() ![]() - Jej, jaka frajda! ![]() - Nikt nie robi ładniejszych aniołków ode mnie, zapamiętaj to sobie. ![]() ![]() Eeee.. Do kogo ona mówi? ![]() Pewna wróżka postanowiła zrobić jej psikus, ale Kyoko nie dała się tak łatwo. - Dobrze Ci tak wredny chochliku ![]() ![]() ![]() A za nimi niszczyciel bałwanów. On ma chyba gdzieś etat w tej profesji, poważnie.. To chyba właśnie widok tego gościa, który najwyraźniej przywołał przykre wspomnienia, sprawił, że dziewczyna poczuła w sobie nieodparty impuls, by siać chaos i zniszczenie. ![]() ![]() Styl żurawia ![]() Gdy się uspokoiła, uznała, że fajnie byłoby mieć swoje własne igloo. Jednak, gdy zaczynała budować.. ![]() ..ktoś jej się bezczelnie wtrynił. ![]() Kyoko nie była zachwycona. Już wcześniej zauważyła Michała, kiedy brała kąpiel. Wtedy próbowała cichaczem przemknąć za jego plecami, ale dzisiaj nie miała szczęścia, w końcu co się odwlecze to nie uciecze, czy jakoś tak ![]() ![]() Oczywiście Kyoko nie przewidziała jednego: że koniec końców trzeba będzie ją rozmrażać.. Nie jest jej do twarzy w tym kolorze. - Co się dzieje?! Dlaczego jestem niebieska?! ![]() ![]() ![]() - Boże, dlaczego?! ![]() ![]() - Kiedy ja naprawdę nie chcę być niebieska! ![]() ![]() (Idź być zamarzniętą gdzie indziej) ![]() ![]() - Och, już wiem! Ja tylko zamarzam. Ulżyło mi. Przezwiska Smerfetka bym nie przeżyła.. ![]() ![]() I bam! ![]() Miała dużo szczęścia, jej upadek zauważył pewien młody mężczyzna i czym prędzej pobiegł na ratunek. Fajna czapka swoją drogą ![]() ![]() ![]() (Jak to wklejałam pomyślałam o tym: http://www.youtube.com/watch?v=FM3As...eature=related) - Nic ci nie jest? – spytał szturchając ją lekko nogą. ![]() - Serio, są ludzie i parapety, ale żeby się klamką urodzić? – wydziwiał nad głupotą nieznajomej. Ciekawe, czy w jego głowie to zdanie miało jakiś sens.. ![]() Po chwili zaczaił, że wypadałoby ją w końcu ogrzać. Tylko skąd on wziął tam bezprzewodową suszarkę do włosów?! ![]() ![]() Pamiętajcie, ogrzewanie zawsze zaczynamy od pięt ![]() Kyoko z wrażenia aż się zapadła ![]() ![]() ![]() Nieznajomy uciekł zanim zmarzluch wstał. Może nie chciał się zarazić jej głupotą? Choć chyba zrobiła na nim jako takie wrażenie. ![]() ![]() Tymczasem Kyoko stała jak wryta. - Kto to był? Nie przyjrzałam się za bardzo (w końcu zaryłam twarzą w śnieg), ale jestem pewna, że jeszcze nie widziałam go mieście.. Nowy? Pewnie się dopiero przeprowadził. Muszę mu koniecznie podziękować. W końcu nazwisko mej szanownej matuli okryłoby się hańbą, gdybym zmarła w tak prosty sposób – Chyba już wracała do siebie. – Od pokoleń wszyscy członkowie mojej rodziny umierali podczas magicznych turniejów.. A jak mieli szczęście i przeżyli, to żyli aż do śmierci.. Ale zgon przez zwykłe zamarznięcie? Wstyd! ![]() ![]() Po powrocie do domu wzięła prysznic i znów pomyślała o swoim wybawicielu. W niebieskim zdecydowanie nie jest jej do twarzy ![]() ![]() + bonus Czy ktoś z was zwrócił uwagę jak bosko wyglądają słoneczniki zimą? ![]() Nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]() ![]() A tak miała wyglądać nowa chatka Kyoko. Jedyne zdjęcie jakie zdążyłam zrobić, to zaraz po zakończeniu budowy, na zewnątrz. Nie jest może wysokich lotów, ale co się nad tym namęczyłam.. ![]() Hmm.. Niby nic się nie dzieje, a wstawiłam ponad 50 zdjęć. Jakoś nie mogłam tego skrócić, sorki ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 23.04.2014 - 21:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
no to teraz musi ładnie podziękować wybawicielowi
![]() ![]() odcinek świetny, zaśmiałam się w kilku momentach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Dzięki Sqiera, nawet nie masz pojęcia, jak bardzo mnie dowartościowujesz
![]() Dzisiaj jest trochę więcej opisówki i dialogów i chyba będziecie się musieli do tego przyzwyczaić.. Tak właściwie to można by powiedzieć, że połączyłam piąty i szósty odcinek. Mam nadzieję, że ktoś skomentuje ![]() Następnego dnia Kyoko wzięła do rąk gazetę i zaczęła przeglądać dział z nieruchomościami. Od jakiegoś czasu zaczęła myśleć o przeprowadzce. Miała na oku kilka domów, jednakże większość z nich znajdowało się po drugiej stronie miasta. Dziewczyna przyzwyczaiła się do domku nad morzem i nie chciała się odzwyczajać. ![]() Zrezygnowana odłożyła pismak, wzięła starą gitarę po tatusiu i udała się pobrzdąkać do parku. Powody były dwa, po pierwsze musiała zarobić trochę mamony, w końcu odkąd przeprowadziła się do Sunset Valley nie ubrudziła sobie swych delikatnych rączek żadną pracą. Nie to, że nie szukała, nic z tych rzeczy, po prostu w tym mieście nie ma pracy dla ludzi z jej wykształceniem. A długo na pieniądzach z Komunii nie pociągnie. Drugi powód, ten ważniejszy, polegał na tym, że miała nadzieję na usłyszenie jakichś pikantnych ploteczek, w szczególności dotyczących nowych mieszkańców miasta. Nie ma co ukrywać, Tajemniczy Nieznajomy bardzo namieszał jej w głowie.. ![]() ![]() Nagle usłyszała rozmowę dwóch największych plotkarzy w mieścinie. - Słyszałeś o tym nowym? - Jakim nowym? - No ten co się wprowadził na Lilii Wodnej, mieszka w jednym z tych rozpadających się domków. Podejrzany typek.. - Podejrzany? Jest politykiem? - Raczej nie.. Ale rzadko kiedy wychodzi z domu, a jak już to w białym kitlu. Może robi jakieś tajne eksperymenty na ludziach i wyniki sprzedaje kosmitom… Kto ich tam wie tych obcych. - Obcych? Mówisz o kosmitach czy o tym facecie? - Wszystko jedno.. ![]() Więcej Kyoko nie usłyszała, ale i tak dowiedziała się więcej niż trzeba. - I że niby niby same baby to plotkary? Hmm.. Ciekawe, jak można być jednocześnie podejrzanym typkiem i nie-politykiem? Aj, to nie na moją głowę, za dużo informacji.. ![]() Mimo poważnego przeciążenia umysłu uznała, że warto się trochę rozejrzeć po okolicy. A nuż, widelec spotka swojego wybawiciela. ![]() ![]() Niestety, nie miała szczęścia, toteż postanowiła udać się do szpitala, a później do ośrodka naukowego wypytać o nowych pracowników. Musiała za wszelką cenę poznać pochodzenie białego kitla. W końcu ON nie może być zły. Przecież uratował ją suszarką, nie każdego byłoby na to stać.. To znaczy na bezprzewodową suszarkę. ![]() ![]() Jednakże śledztwo nic nie wykazało, żadna z instytucji nie zatrudniała w ciągu ostatnich trzech miesięcy nowych pracowników. Zrezygnowana ruszyła rozerwać się trochę na siłowni. - Muszę sobie trochę zahartować me delikatne ciałko. Jeśli podczas następnej kąpieli zamarznę, możliwe, że nie będzie już nikogo, kto mógłby mnie ocalić. Mamusia by się ździebko zdenerwowała.. – Kyoko zadrżała na samą myśl o tym. Wpadła jeszcze na chwilę do domu nakarmić Dolara, ale ten poszedł na łajzy. ![]() Wzruszyła tylko ramionami, przebrała się w strój i jako rozgrzewkę postanowiła na siłownię dobiec truchcikiem. ![]() ![]() I nagle stał się cud! - O Bożyczku kochany, to on! Ja pierniczę, co za fuks. Yes, yes, yes – Kyoko odtańczyła swój taniec zwycięstwa. ![]() ![]() Gdy nagle do niej dotarło.. - Nie mam makijażu! I jeszcze ten dres, nie mogę mu się tak pokazać. Zupełnie do niej nie docierało, że widział ją już w gorszym stanie.. Jej rozterki przerwał cichy głos: - Bolało? - Ugh, to Michał – pomyślała. Ten zapach wyzierający z jego jamy gębowej poczułaby wszędzie. Uznała, że najrozsądniej będzie udawać Greka - Hę? ![]() - No, kiedy spadałaś z nieba – uśmiechnął się tym swoim szczerbatym uśmieszkiem. - Goń się leszczu, i proszę, zainwestuj w Tic Taki – Kyoko naprawdę zaczynała tracić do niego cierpliwość. - Wtedy byłaś o wiele milsza – powiedział próbując jej nieco dokuczyć. ![]() - Pfff! - parsknęła śmiechem. – Michu, zmień dilera. I odwróciła się na pięcie by odejść. ![]() Podczas gdy pan M. głowił się nad tym, o jakiego dilera mogło chodzić, dziewczyna postanowiła zebrać się w sobie i zagadać do obiektu swych ochów i achów. - Dzień dobry panu, nazywam się Kyoko Abarai i prowadzę ankietę na temat wykorzystywania suszarek w niecodziennych sytuacjach. Czy mogę zająć panu chwilę? - Eeee.. ekhm. Taa, chyba tak. ![]() ![]() - Ach.. uroczy! – pomyślała, a na głos spytała – Czy na potrzeby tej ankiety mógłby pan podać najpierw swoje dane osobowe? Wie pan, standard: imię, nazwisko, wiek, waga, wzrost, stan cywilny, znak zodiaku, ulubione danie, kolor, imiona rodziców i… ![]() - To ankieta czy pisze pani książkę? – zaśmiał się. Domyślał się już o co chodzi, ale postanowił dalej grać w jej grę. – Nazywam się Kensei Kisuke, mam 24 lata, 1,84 metra wzrostu, ważę 78 kg, jestem kawalerem, rybą, lubię placek dyniowy, czarny kolor, a moi rodzice to Romeo i Julia. Jako bonus dodam, że mam kota o imieniu Happy. Coś jeszcze? ![]() Uśmiechnęła się zadziornie. - Dziękuję za wypełnienie części wstępnej ankiety. Część dalszą o wiele lepiej wypełnia się przy drinku, co pan na to? ![]() Znowu się zaśmiał – Tylko, jeśli ja stawiam. Dziś o dziewiątej? Spotkajmy się w parku. - Załatwione – odpowiedziała, po czym wybiegła. Nie mogła uwierzyć, że poszło jej tak łatwo. ![]() ![]() ![]() Caluśki dzień chodziła jak na szpilkach. Udała się nawet do stylisty. - Czy ta sukienka mnie pogrubia? ![]() - Może wystarczy wciągnąć brzuch.. ![]() - Hmm… Jakby to powiedzieć.. ![]() - Brawo maleńka! ![]() -Wyglądam bosko! Yeah! ![]() Pies miał o niej chyba inne zdanie. ![]() Dolar widział, że musiało stać się coś niezwykłego. - Znowu jakiś dziwny plan z serii Jestem zdesperowana, by znaleźć faceta? Co za babol. Najwyraźniej wychodzi, więc przynajmniej nie spali nam znowu kuchni.. Chyba lepiej pójdę za nią, a nuż trafi się jej jakiś zboczeniec? ![]() Kiedy Kyoko przybyła na umówione miejsce spotkania, Kensei już tam na nią czekał. Okazało się, że jest to także miejsce jego pracy. - Nie wiedziałam, że tu pracujesz.. - Uno momento por favor. Za chwilę kończę. ![]() - Idziemy do "Tawerny Verga?" – spytała. - Jeśli nie masz nic przeciwko dzisiejszy wieczór spędzimy po mojemu. - Po twojemu? – dziewczyna nagle przypomniała sobie dzisiejszą podsłuchaną rozmowę. – Chyba nie chcesz sprzedać moich organów kosmitom, prawda? – spytała niepewnie. - A czemu nie? Ludzkie nerki naprawdę mają wzięcie – zachichotał. – Ej, ej, wyluzuj, tylko żartowałem, - dodał szybko, widząc jej przerażoną minę. – Wybacz, nie sądziłem, że ty też traktujesz na poważnie te plotki krążące o mnie po mieście. ![]() - Ach, nie, to nie tak! Przepraszam, czasami mi po prostu odbija.. - Czasami? – uniósł w niedowierzaniu jedną brew. - Och, no dobra, często, zadowolony? – spytała naburmuszona. - Jak najbardziej – zaśmiał się. – To co idziemy? ![]() Tymczasem Dolar przypatrywał im się z daleka. - Noo.. Czyżby w końcu trafił się rzadki okaz humanus myślus? Cóż, chyba zostawiam ją w dobrych rękach. Choć z drugiej strony jedzie od niego kotem – prychnął zniesmaczony po czym wrócił pilnować domu. ![]() Czy randka Kyoko i Kenseia się uda? Czy Dolar przezwycięży swą genetyczną nienawiść do kotów? Czy Kyoko skończy wypełniać ankietę? I od razu odcinek 6 ![]() Tymczasem Kensei i Kyoko pojechali do kina na „Zemstę Różowej Galaretki” z Matthew Hammingiem w roli tytułowej. I o ile ta postać wypadła całkiem nieźle (szczególnie na tle całej twórczości Hamminga) to niestety, chwalona przez recenzentów Joanna Kurtyna niezbyt przypadła im od gustu w roli Truskawkowego Miąższu. - Nie uważasz, że bardziej do tej roli nadawałaby się Lola Belle? – spytała Kyoko. - Przecież ona jest piosenkarką, daj spokój. ![]() ![]() - No i co, że nie zna się na aktorstwie? Ja też nie umiem grać na gitarze a pogrywam czasem dla napiwków. - To mam nadzieję, że zagrasz coś kiedyś dla mnie – uśmiechnął się lekko. - Może.. Jak zasłużysz. ![]() - A tak między nami, nie żebym się czepiała czy coś, ale długo będziemy tu tak sterczeć? - Nie, teraz przechodzimy do punktu drugiego. - Mam się bać? – spytała. - Tylko jeśli nie lubisz sushi – odparł, po czym zabrał ją do kawiarni na wzgórzu, z której był piękny widok na ocean. ![]() Kensei postanowił zrobić jej małą niespodziankę i po kolacji zabrał ją do stojącego tuż obok „Karaoke Mistrza Miecia”. - Powiedziałaś, że grasz na gitarze, zobaczymy jak z twoim wokalem. „Wlazł kooteek na płooteek i mrugaaa..” ![]() „..ładnaa to piosenkaa nie długaa.” ![]() „Niee dłuuuga, nie króótkaa, lecz w sam raazz..” ![]() „..zaaśpieewaj koteczku jeszcze raaaaaz” ![]() - Ooołł yeaah. ![]() Mieli szczęście, że bar był prawie pusty ![]() Następnie zabrał ją na łyżwy nad jezioro niedaleko kawiarni. Było tam cicho i bardzo spokojnie. Nie było szans, żeby kogoś spotkali o tej porze. Szczególnie, że nie było pełni. Kyoko zadrżała lekko. ![]() - Zimno ci? – spytał zmartwiony Kensei. Wiedział, że zimowy wieczór nie jest najlepszą porą na takie wypady, ale nie mógł się powstrzymać. Chciał pobyć z nią trochę sam na sam, poznać ją. Bardzo go intrygowała. Nie chodziło mu tylko o jej urodę. To znaczy też, też, pewnie, że tak, ale miał również na względzie jej charakter, jej niecodzienne podejście do życia, a także szalone pomysły. Chciał poznać jej przeszłość. Nie rozumiał tylko, skąd się to wszystko u niego bierze. ![]() - Nie, nie, wszystko w porządku. W końcu jestem członkiem Klubu Niedźwiedzi Polarnych – pochwaliła się. - Rozumiem, że członkostwo otrzymałaś przed tym, jak musiałem cię rozmrażać? – zachichotał. ![]() - Oj, tam, szczegóły – mruknęła niezadowolona. – Dobra, przyprowadziłeś mnie tutaj, a umiesz chociaż jeździć? - No ba! Patrz jaki ze mnie primabaleron! ![]() Kensei założył łyżwy i z gracją zaczął poruszać się po lodzie. ![]() ![]() - A co z tobą cwaniaro? – zawołał. Kyoko zignorowała zaczepkę i chwilę później weszła ostrożnie na lodowisko. ![]() Po kilku minutach wciąż była zdumiona, że jeszcze nie pocałowała się z lodem. Najwidoczniej pragnienie zaimponowania facetowi wzięło górę nad jej wrodzoną niezdarnością. ![]() - A tyłem umiesz? – zawołała. ![]() W międzyczasie się ściemniło. Nagle usłyszała muzykę. Obróciła się i zobaczyła Kenseia czekającego na nią przy brzegu jeziora. - Co..? ![]() - Czy zgodzi się panienka ze mną zatańczyć? – spytał, kłaniając się przy tym szarmancko. Kyoko zatkało, ale nie miała oporów, gdy mężczyzna chwycił jej dłonie i przysunął ją bliżej siebie. ![]() -Spokojnie, tylko spokojnie, nie panikuj, to tylko mega przystojny facet o boskim ciele, nie ma co się przejmować, wdech i wydech – Kyoko nawet nie zdawała sobie sprawy, że sama się nakręca. - Masz astmę? – spytał Kensei. – Strasznie ciężko oddychasz, chcesz wracać? - NIE! – krzyknęła. – To-o znaczy, nie mam astmy, po prostu lubię obserwować te białe opary z ust – próbowała się jakoś wytłumaczyć. - Ty to masz zrytą banię – zaśmiał się. - Nie, zrytą banię masz ty, skoro mi wierzysz – pomyślała dziewczyna. ![]() Nic, co piękne, nie twa wiecznie. Kensei postanowił odprowadzić Kyoko do domu. Zatrzymali się na progu, gdzie spryciula zauważyła, że stoją pod jemiołą. ![]() - Po co ci ta jemioła? - Wiesz, to dość zabawne, kiedy ktoś do mnie przychodzi, a ja udając, że mnie nie ma obserwuję, jak chcąc, nie chcąc niekiedy kompletnie obcy sobie ludzie całują się pod tą jemiołą – zachichotała. ![]() - Jesteś wredna – stwierdził. - Tylko troszeczkę – powiedziała, po czym pocałowała go delikatnie. ![]() Nie powiem, żeby Kensei nie był zadowolony ![]() ![]() Złapał ją za ręce. - Do zobaczenia jutro – powiedział, uśmiechając się lekko, po czym odjechał nakarmić kota. ![]() + bonus Mój Tap Madl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ja to zrobiłam?? ![]() ![]() Nie powiem, ile już bałwanów kazałam jej zrobić, żeby odblokowała jakikolwiek poza klasycznym ![]() Co autor miał na myśli? ![]() I na koniec: Ciastek?! ![]()
Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 23.04.2014 - 21:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
cieszę się, że mogłam kogoś dowartościować
![]() ![]() co do odcinka: nooo to wybawiciel nawet nawet ![]() ![]() ![]() ciekawe co Kyoko jeszcze wymyśli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Boże boże boże, jakie to jest przezabawne!
Serio, siedzę i jeszcze śmieję się z tego kota. ![]() Hyhy. Nie no, na prawdę niesamowicie podoba mi się Twoja historia, Twoi simowie tak samo. Intryguje mnie tylko ten 'wybawiciel', coś czuję, że ma coś na sumieniu. ![]() Czekam na więcej!
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Genialne po prostu genialne, jesteś mega! a ten tekst z pieniędzmi z komunii to już padłam, pisz tak dalej uwielbiam to czytać, ciekawe jak ich romans się rozwinie, bo to będzie romans prawda? i duuużo dzieci.
Dolar jest świetny, chociaż wygląda jak mrówkojad z tym długim ryjkiem ![]() Czekam na więcej. ![]()
![]() |
#29 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hahahahha.... dokładnie. Tarzam się po ziemi. Skąd ty takie teksty bierzesz? Ten wybawiciel to jest całkiem, całkiem. Przynajmniej się dowartościowywują, bo oboje mają zrytą czachę. Chociaż w tym góruje Kyoko i nikt jej nie pobije.
Haha. Ten moment z tą astmą powalił mnie na kolana. Czekam na jakiś romansik! ![]() ps. I zgadzam się z mile. Ten tekst z kasą jest strasznie śmiechowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Haha, twoje teksty rozwalają system! Rozśmieszasz po całości
![]() Hm... ten wybawiciel to niezłe rozwiązanie... ale żeby lecieć na 3 fronty? Nieładnie, Kyoko, nieładnie ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|