![]() |
#271 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie sprawdzałam po instalacji dodatku, ale po samej łatce nie było takiej opcji w ogóle. Jest to po prostu kolejny, bezużyteczny element gry. A wystarczyłoby dać jakiś obiekt w BuyDebug, albo po wpisaniu testinga kliknąć gdzieś na podłogę w pomieszczeniu i wybrać "dodaj do gotowych pomieszczeń". Ale nie... po co ułatwiać graczom życie...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
|
![]()
O masakra to w takim razie ogłaszam to najbardziej bezużytecznym elementem tej gry i chyba nigdy nie było czegoś równie bezużytecznego w tej serii...
![]() |
#273 |
|
![]()
Choinka i przyjecie z prezentami jest w limitowanej edycji ? Bo szukam i szukam tej choinki i nie mogę znaleźć..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Choinkę musisz sobie pobrać z internetu, natomiast żeby wydać przyjęcie z prezentami wystarczy mieć u siebie dużo wolnego miejsca na podłodze na dywanik do prezentów (który pojawia się automatycznie) no i żeby simy miały do niego swobodny dostęp.
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
Choinki nie ma. Można pobrać za darmo ze Store. http://store.thesims3.com/setsProduc...tegoryId=12238. Choinka będzie potem w oświetleniu. Przyjęcie z prezentami jest w normalnej edycji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
|
![]()
Dzieki za pomoc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
Nie czuj się rozczarowana bo choinki celowo nie dali. Jest to symbol chrześcijańskiego święta, a gra jest sprzedawana na całym świecie, więc trzeba zachować, jak to mówią, poprawność polityczną. Nawet samo święto w simach nazywa się Dniem Prezentów czy jakoś tak. A w store mogą dać bo jest to zawartość, którą każdy sam sobie dobiera
![]()
![]() |
#278 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
Dokładnie
![]() Wie ktoś może jak "w legalny sposób" stać się właścicielem kosmity? Jak ja się próbuję "zakumplować", to kosmita zazwyczaj ucieka... (mam straszną Simkę fakt, ale znowu bez przesady)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
|
![]() Cytat:
Mi np. w zupełności wystarczają te projekty, które są- zawsze zaczynam grać startowymi, najtańszymi pomieszczeniami, a potem, jak mój sim zarabia coraz więcej, rozbudowuję sobie dom. Owszem, graczom, którzy lubią budować czy projektować pewnie brakuje możliwości zapisu własnych projektów, ale przecież nie wszyscy grają w simsy dla projektowania pokoi. Tak czy inaczej jestem święcie przekonana, że wkrótce producenci albo wprowadzą możliwość zapisywania własnych projektów albo zasypią nas kupnymi projektami pokoi na store. Bo nie wierzę, że tak oczywista opcja, jak zapisywanie własnych projektów nie została nie wprowadzona umyślnie.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|