![]() |
#11 |
Reputacja: 22
|
![]()
Penny urodziła kolejnego chłopca, nazwałam go Nick. :]
Rodzice nie chcieli aby mały Marc czuł się "opuszczony" a więc postanowili spędzać z nim dużo czasu, zaniedbując przy tym swój związek ![]() Czas mijał szybko, mały Nick rósł i rósł.. ![]() A wraz z nim jego starszy brat ![]() ![]() ![]() Dzieci rosły szybko, zostawiając za sobą swoje życie które zbliżało się do końca ![]() ![]() Śmierć zabrała Hanka, który mimo tego że umierał nie miał żalu. Udało mu się zobaczyć jak jego wnuki rosną. Teraz będzie mógł opowiedzieć o tym ich babci, która z pewnością obserwowała ich życie odkąd odeszła.. ;( Akcja będzie toczyć się szybko gdyż nie mam zbyt wielu zdjęć, to jedyne zdjęcia jakie posiadam z tego okresu Penny zmieniła nieco wizerunek.. Marc miał urodziny i jest już nastolatkiem. ![]() Nathaniel zabrał Penny na randkę ![]() ![]() Jak zapewne zauważyliście, Penny jest inna ponieważ nie ma już netowego skina. Musiałam usunąć bo chyba gra mi wolno chodziła. ;( Nadeszły urodziny Nate'a. Zaprosił na przyjęcie kilku współpracowników ![]() ![]() Kilka dni później swoje urodziny miał Nick ![]() Każdą wolną chwilę poświęca grze na gitarze, marzy o wielkiej karierze jak Britney Spears, Madonna czy Justin Timberlake lub Michael Jackson ![]() Penny złapała wielka ochota na loda. ![]() Tydzień później nadeszł czas na urodziny Marca ![]() ![]() Marc zatrudnił się w remizie, a 3 dni później wyprowadził się do małego gniazdka na przedmieściach.. Penny tęskniła za swoim dzieckiem, wspominała czasy gdy mały był jeszcze w brzuszku. Nathaniel postanowił spędzić niedzielę z rodziną. Wybrali się do klubu karaoke. ![]() ![]() ![]() CzAS mijał, aż przyszły urodziny Nicka. ![]() ![]() ![]() Nick postanowił rozpocząć karierę wykonawcy. Liczy na to że jego marzenie się spełni
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 73 (0 użytkownik(ów) i 73 gości) | |
|
|