|
|
#12 |
|
Reputacja: 12
|
Znowu ten maxisowy skin, soczewki i brwi. ;//
Mówiłam już 666 razy, żebyś sciągnął takie z netu. Nie podoba mi się fryzura. Nie pasuje do niego. W innej wyglądałby dużo lepiej. Jakość zdjęć też nie powala, ale to wina imgura. Brwi są odwrócone pod złym kątem. Nozdrza są za nisko.
|
|
#13 |
|
Reputacja: 14
|
Hejo to znowu ja z moją nową simką. Przepraszam za maxixsowe skiny w tamtych simach ten jest już ściągnięty
![]() Od razu mówię, że simka nie miała być piękna, ani też brzydka. Powiem też, że ciągle chodziła uśmiechnięta, więc nie uchwyciłem momentu bez jej mordki. Pierwszy raz też obrabiałem zdjęcia i nie wiem czy wam się spodoba x.x (simka się nic nie zmieniła więc można spokojnie oceniać) No to zaczynamy: ![]() ![]() (Nie wiem co mnie wzięło na tą chmurkę )![]() To tyle i mam nadzieję, że się podobało
Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 26.04.2013 - 12:16 |
|
|
|
|
#14 |
|
Reputacja: 10
|
Nie podobają mi się brwi i usta za wysoko trochę. Ogólnie ładna,taka naturalna. Wygląda na taką miłą,uczynną dziewczynę z sąsiedzctwa.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Reputacja: 12
|
Simka nawet ok
No, ale zawsze jest jakieś "ale" xd. Marl już podkreśliła, że simka ma za wysoko brwi i usta. Oczy ma ładne, ale pobierz soczewki, bo one dodają uroku simom Ten kolczyk pod wargą do niej nie pasuje, więc dobrze, że zdecydowałeś się go usunąć kieruje się ostatnim zdjęciem, bo na nim go nie ma >.< Czekam na kolejnych Twoich simów
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Moderator
Reputacja: 48
|
Cytat:
A Simy wyszły Ci bardzo ładnie. Najbardziej do gustu przypadła mi Tess i jej fryzura ![]() Rose też śliczna, tylko mało zdjęć wstawiłeś. A szkoda
|
|
|
#17 |
|
|
Rose jest śliczna
![]() Lubię takie naturalne simki. Ma dużo uroku. Oczy są ładne, usta jak dla mnie też, choć może rzeczywiście nieco za wysoko. Aaa, i brwi trochę za cienkie. Skóra ma jasny kolor, ale nie jest źle. I zgadzam się z Dianą, szkoda, że więcej fotek simki nie dałeś
|
|
|
|
|
#18 |
|
Reputacja: 14
|
Dziś chciałbym przedstawić wam moją simkę Meggie. Simka miała wyglądać egzotycznie.... naturalnie?
![]() ![]() ![]() A teraz miastowy sim Jake. Miał być całkowitym przeciwieństwem Meggie, myślę, że to właśnie ich połączyło ![]() ![]() ![]() ![]() I parę fotek, gdy są razem ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za obejrzenie i zapraszam do komentowania. |
|
|
|
|
#19 |
|
|
Ale śliczna Meggie *.* Ten makijaż i soczewki strasznie mi się podobaja
Uwielbiam ciemne oczy Ale ona jest po prostu przecudna i słodka ![]() Facet mi się nie podoba, nie pasuje do niej jakoś Ale ja nigdy nie lubiłam facetów w simsach ![]() I się powtarzam, Meggie mnie zachwyciła! Ostatnio edytowane przez WhiteSugar : 28.08.2013 - 15:07 |
|
|
|
|
#20 |
|
|
Meggie jest nawet ładna. Fajna fryzura i makijaż oczu. Brwi kompletnie mi się nie podobają, usta też tak średnio. Ogólnie przypomina trochę maxisową simkę, ale nie jest źle.
![]() Jake'a pozostawię bez oceny - facet totalnie nie w moim guście. często w tym dziale piszę, że ja wolę dresów
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|