![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
super, widzę, że masz już jesień. słodkie bachorki, mam nadzieję, że więcej już ich nie będzie.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Twoi simowie mają talent do rozmnażania.
Ciąża po ciąży.Man nadzieję,że jak dzieci trochę podrosną to w domu znowu pojawi się jakieś maleństwo.
![]() |
#54 |
|
![]()
Dziękuje wszystkim za komentarze. Anne i Jacob nie planują więcej dzieci chociaż... kto wie.
Jutro dodam mały ''bonus'' nad którym nadal się męcze ![]()
![]() |
#55 |
|
![]()
Przepraszam, że post pod postem.
Wczoraj obiecany bonus ląduje dziś na forum ![]() Będzie to domek, który wykorzystam w ojsg.Może zgadniecie do kogo będzie należał. No to zaczynamy.. Widok całego domku ![]() Wejdźmy do środka.Po lewo widać kuchnie. ![]() ![]() Sprawdźmy gdzie prowadzą nas te drzwi ![]() Oto...mamy garaż.Wypasiony motorek . ![]() Okey wyjdzmy z garażu.Na prawo od wejścia mamy mały salonik ![]() A za ścianą jest łazienka. ![]() ![]() ![]() Jak dało się zauważyć przy salonie są drzwi prowadzące na taras. ![]() Jest też plac zabaw. ![]() ![]() Jest też rezerwowa buda dla psa ale oczywiście żaden zwierzak na stałe nie będzie spał w budzie. ![]() Chodźmy do środka.Kręte schody zaprowadziły nas na następne piętro. ![]() No to sprawdzmy, co kryją te drzwi. ![]() Mamy korytarzyk.Zbadamy pokój, który znajduje się naprzeciwko nas. ![]() Trafiliśmy do sypialni.Obejrzyjmy ją dokładniej. ![]() ![]() Widzimy mały tarasik za drzwiami. ![]() Wracając się do korytarzyka zbadajmy pokój po prawo. Jest to pokój dziecięcy.Jeszcze nie wykończony, ponieważ jest on do umeblowania po urodzeniu dziecka. ![]() Na tym piętrze znajduje się jeszcze jedna sypialnia. ![]() No to teraz obejrzymy ogród i okolicę. ![]() ![]() ![]() ![]() A tu jeszcze widoczek na oddaloną troche latarnię morska. ![]() Dziękuje za uwagę. Starałam się żeby domek wyszedł przytulnie ale tez troche stylowy.Oceńcie jak wam się podoba,a może ktoś zgadnie kto tu będzie mieszkał ![]()
![]() |
#56 |
|
![]()
Dom mi się podoba. Trochę duża kuchnia.
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Słuchaj to że nie dopilnowałaś Chipa, jest zrozumiałe. Tyle dzieci *.*
Boże gdzie ty masz cierpliwość, ja bym zwariowała!! Cudowna rodzinka, takie trochę Kelly Family, może niech założą zespół ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Dziękuje za komentarze.Cierpliwość jeszcze mnie nie opuściła.
No to ruszamy z fotkami. Michael i Raphael stali się dziećmi w wieku szkolnym. Ach te miny Raphaela. ![]() I Michael z misiem. ![]() Miki gdzieś pędzi. ![]() ![]() Anne postanowiła się wylegiwać pod pretekstem przeziębienia. ![]() Raphael z mała siostrzyczką. ![]() ![]() Miki i Mini ![]() A tu Miki pilnuje domu.(Przepraszam za kryształek) ![]() Anne spaceruje z Mikim.(Nie wiem kto kogo prowadzi :p) ![]() A Raphael idzie z Mini. ![]() On i te jego minki. ![]() Vici dostaje butle od drugiego brata. ![]() ![]() Mała gdzieś drepcze. ![]() Bliźniaczki też mają urodzinki. ![]() ![]() Po urodzinkach. ![]() ![]() Później wspólna zabawa lalkami. ![]() ![]() Rodzinne zdjęcie.(Trudno było je zrobić) ![]() I zdjęcie założycieli rodziny. ![]()
![]() |
#59 |
|
![]()
Noo dziewczyny wyrosły na przepiękne panny, czekam, aż nam pokażesz ich ciacha.
![]() ![]() e: A i super to zdjęcie rodzinne, fajnie wyszła Eveline. Bardzo mi się podoba. A miki jak zwykle WYMIATA! Mój słodziak :3
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ooo rodzina w komplecie to słodkie
![]() Popracuj nad kryształkami. Wiem, że bez nich trudno robić zdjęcia, ale z nimi zdjęcie ładniejsze nie jest. Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 38 (0 użytkownik(ów) i 38 gości) | |
|
|