![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No hej. Przepraszam, za taaaaaaką dużą przerwę, ale jak się domyślacie szkoła, inne zajęcia i szkoła nie dają się zrelaksować przy simsach.
Dzisiaj stwierdziłam, że pogram.. Relaksem tego bym nie nazwała. Półgodzinna walka z uruchomieniem płytki + półgodzinne uruchamianie się zapisu + 10 minut zacinającej się gry + wywalenie do pulpitu działają na mnie niczym płachta na byka. -.-' Jeżeli usunęło mi zapis, to w ogóle będzie fest. Ale zrobiłam 5 zdjęć, to się pochwalę.. Lena pojechała sobie na festiwal jesieni, niestety musiałam wyłączyć deszcz absolutnie, bo podczas burzy nikt nie raczył się na nim zjawić. -.- Ah te simsy. Pograła trochę w Pazzzura, czy jak to tam się zwie.. Nawet wygrała coś. ![]() ![]() Potem wraz z jakimś duchem urządziła konkurs na wyławianie jabłek.. ![]() Wygrała. ![]() ![]() Zjadła sobie naleśnika, który wg mnie wygląda jak pasztecik ze Sweeney Todda. ![]() ![]() Odwiedziła dom strachów! Średnio była przerażona.. ![]() I nazbierała kwiatów, które ja uwielbiam. ![]() ![]() Tadam, finito. Wiem, krótko, nudno, co nie tylko, nic nie poradzę, że moja gra mnie nienawidzi. ![]() Mam nadzieję, że następnym razem pogram dłużej.. Dobranoc i spóźnione wesołych świąt. ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|