|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Odcinek fajny, ale przecinki., kropki, male litery na poczatku zdania, bledy typu 'żę ,. Strasznie to denerwujace. Musisz nad tym popracowac.A i jeszcze fotki. Sa kwadratowe i troche za male. No coz czekam n wiecej i na poprawe
![]() Sory za bledy, ale na tablecie nie pisze sie zbyt wygodnie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Tak mnie zastanawia. Czy ty w ogóle czytasz tak zwane przez ciebie "hejty"? Bo w ogóle nic się nie zmienia. Mówiono ci o łatwych do zmienienia rzeczach, a nic się nie poprawiło. Czytam to z małą chęcią bo mi się już odechciewa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 23
|
![]()
o so hozi...
Nie wierze, że po tylu napisanych postach i straconym czasie userów ty nadal swoje... Jeśli chociaż ogarniałabym o co chodzi. Muszę to przeczytać minimum pięć razy, a tyle czasu nie mam. ![]() Wejdę tu może jeszcze raz, może poprawisz się chociaż trochę. Jeśli nie - wtedy nie widzę sensu zwracać na ten temat uwagi. Co do poprzednich odcinków - dziwnie to wygląda, sprawa z Duncanem oczywiście. Tak hop siup pozwala jej u siebie mieszkać? MI byłoby głupio tak zwalać się komuś na głowę, no ale rozumiem - taka sytuacja. Nic więcej nie napiszę, bo mam wrażenie, że nie wszystko z tej ojsg rozumiem. o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wrogarianie, nie każdy będzie Cię krytykował. Tysiące użytkowników ma ochotę zwrócić mi uwagę z powodu mojego stylu pisania, a więc nie jesteś sam.
![]() Jeśli chcesz poprawić gramatykę i błędy ortograficzne, radzę pisanie któtkich historyjek i czytanie książęk - tak nauczyłam się Angielskiej interpunkcji i ortografii. Czekam na kolejną część, i życzę powodzenia! ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
hej ludze! postanowiłem porzucić klare i zacząć new history!.mam już prawie zrobioną 1 cześć 1 odcinka.więc cierpliwości drodzy czytelnicy!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nowa historyjka, jak miło
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Hm, teraz przeczytałam trochę tej starej historii... Dobrze, że robisz nową bo tą było trudno ogarnąć (z resztą nie tylko mnie)
![]() No to czekam na to nowe opowiadanie i mam nadzieję, że tym razem napiszesz je bez większych błędów ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
jednak postanowiłem że zrobie tak:zaczne historie Klary od początku tylko lepszą.niedługo dam LEPSZĄ zapowiedź
ps.mój 150 post OŁ YEA Witajcie! mam dla was pare informacji: powracam z Nowym OJSG (: wkrótce będzie 1 odcinek (:
Wbijać na mój kanał YT! nagrywam już długo mam dużo filmów ale mam mało widzów! oblukajcie: http://www.youtube.com/user/thewrogar Ostatnio edytowane przez Libby : 15.01.2014 - 15:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Masz fajny pomysł, ale z wykonaniem nieco gorzej. Poprawa pisania to powienien być Twój punkt numer 1 w tworzeniu historii.
I co z tą nową opowieścią? Kiedy będzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Ja nie będę już pisać o interpunkcji bo dużo osób już o tym napisało. Klara już się zakochała ![]() ![]() Czekam na next. @rudzia:Tak, to znowu ja! Niestety dla niektórych, mam uprawnienia w tym dziale i pilnuję tu porządku. Wydaje mi się, że wystarczy tych postów z wytykaniem błędów po piętnaście razy, nie sądzicie? Posty typu "zgadzam się z..." nic nie wnoszą do tematu, jeśli ktoś już te błędy wytknął, to nie powtarzajcie po nim, bo polecą warny za spam. To jest dział do oceniania simowych historii, więc trzymajcie się tematu! Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 11.02.2013 - 14:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|