![]() |
#842 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
|
![]()
mi się raz zdarzyło, że gdy pojechałam na Przedmieście do klubu ZaDoSaRa (?) to zdziwiłam się po pierwsze dlatego, że klub był zatłoczony (ok. 40 simów), a po drugie - wszyscy byli nago O____O teraz tylko żałuję, że zdjęć nie porobiłam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Reputacja: 17
|
![]()
Pojechałam dziś dwoma Simami (Szczepan Marzyciel z żoną) na Przedmieście do parku z inicjatywy ich przyjaciółki, dopiero na koniec spotkania zorientowałam się, że dziewczyna wzięła ze sobą niemowlę, które cały czas leżało na chodniku ;>
Drugie wydarzenie jest naprawdę dziwne. Po przeprowadzce wyżej wymienionej parki, zniknęły groby rodziców Szczepana, schowane wcześniej do wyposażenia. Po jakimś czasie się z tym pogodziłam, chociaż było mi trochę szkoda, lubię wszelkie pamiątki. Dziś weszłam do nich, padał deszcz, był dzień i nagle strzelił piorun, ale nie taki zwyczajny tylko niebieskawy i pojawiły się dwa zaginione nagrobki, a za nimi duch Marzeny, który wystraszył Sima. Nie wiem czy to powszechne, ale ja widziałam to pierwszy raz i przez dobrą minutę na twarzy miałam bardzo zdziwioną minę : P |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dziś do zaświatów odszedł pan Adam Nielotka ;([*] No i obliczyłam datę jego śmierci, zaprosiłam dzieci i innych, ok odchodzi z M. Kosiarzem, drinkiem i walizeczką, rodzina i wszyscy zebrani płaczą, ryczą i komunikat: (od żony nieboszczyka) ten tydzień był wspaniały, oby następny też taki był
![]() Ten przypadek może nie jest taki zabawny ale ja się uśmiałam, mianowicie: Zaraz po śmierci wyżej wymienionego przyszedł komunikat o spadku, Adam w testamencie wymienił (ponoć) 19 osób (miał dużą rodzinę i wielu przyjaciół :3) i wymienia że żona dostała 20 tyś. piątka dzieci 10 tyś. a najmłodszy szósty syn tylko 9 tyś O.o (jak miał do niego jakąś urazę wystarczyło powiedzieć ![]() ![]() Miałam jeszcze wiele dziwnych przypadków ale ich nie pamiętam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Reputacja: 22
|
![]()
Gdy mój sim patrzy przez teleskop przylatuje Mortimer Ćwir i się z nim kłóci
![]() |
#847 |
|
![]()
Grałam sobie spokojnie moją rodzinką Słoiczek - Anna i Krystian, i wczoraj, włączając grę, okazało się, że simka od teraz nazywa się Diana Nurek, a sim Kamil Serducho o.O Na dodatek, już Diana (-,-) podobno jest najlepszym przyjacielem z tym facetem z rodziny Podróżnik, a nawet nie mają siebie w kontaktach o.O To pewnie jakiś dziwny błąd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
|
![]()
Jedna z moich simek w ogóle nie mogła robić bara-bara :o Nie było takiej opcji... Mieszkała w dziwnym domu, nikt się tam nie starzał a kodu na to ani niczego nie używałem... To dopiero dziwactwo :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
|
![]()
Byłam na wakacjach w trzech jeziorach, akurat była jesień. Nagle zauważyłam pingwina, a nie było bałwana ani śniegu. Moja simka go pogłaskała i poszła do namiotu. Przez ten czas pingwin zesikał się.
![]() Ostatnio edytowane przez Simka Zabawy : 29.12.2012 - 15:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Reputacja: 11
|
![]()
Właśnie przydarzyło mi się coś zabawnego, nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką sytuacją. Moja simka poszła sobie na publiczną parcelę, tę, do której dostaje się specjalną wejściówkę za jakiś tam poziom entuzjazmu. Była to siłownia. Podczas gdy simka pływała sobie w basenie, dwóch innych, miastowych simów zaczęło się kłócić, a zaraz potem walczyć. Później przez jakąś simową godzinę cały czas się popychali i policzkowali. W pewnym momencie przybiegła policjantka i zaczęła rozmawiać najpierw z jednym simem, potem z drugim. Podejrzewam, że była to reprymenda za zakłócanie spokoju w miejscu publicznym, bo simowie nie byli zadowoleni
![]() No niech mi ktoś powie, że simy z dwójki są głupie! To było sprytne - przenieść się do męskiej łazienki (oznaczonej specjalnymi drzwiami), żeby kobieta nie mogła tam wejść i znów ich ochrzanić ![]() ![]() Update 23.03.2014: Jeszcze jedna dziwna sytuacja. Pierwszy raz odkąd gram (a gram już ładnych parę lat!), zdarzyło mi się, że moje simy, które właśnie stały bezczynnie, wyciągnęły znikąd jakąś dziwną zabawkę i zaczęły się nią bawić. Przypomina mi to kostkę Rubika, pomimo, że jest okrągłe, w każdym razie simy wykonują ruchy, jakby to coś "układały". Pewnie większość to już widziała, ale ja jeszcze nie, więc zaliczam to zdarzenie do dziwnych ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|