Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.06.2012, 09:13   #841
Orzechowo

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

Grałam wczoraj studenciakami, a że biedni, to i ogródka nie mają. Burza szaleje, piorun chyba nie miał gdzie uderzyć, bo trafił w kałużę, a ona się zapaliła
Orzechowo jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.06.2012, 12:59   #842
Fisia

Reputacja: 10

Któregoś razu, kiedy grałam w jednym apartamencie zrobił się błąd jakiegoś przypadkowego Sima, a kiedy klikałam ''reset'' pojawiała się jego kopia.

Fisia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2012, 17:29   #843
kessaris

mi się raz zdarzyło, że gdy pojechałam na Przedmieście do klubu ZaDoSaRa (?) to zdziwiłam się po pierwsze dlatego, że klub był zatłoczony (ok. 40 simów), a po drugie - wszyscy byli nago O____O teraz tylko żałuję, że zdjęć nie porobiłam
kessaris jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2012, 16:17   #844
Abigail_Kocur

Reputacja: 17

Pojechałam dziś dwoma Simami (Szczepan Marzyciel z żoną) na Przedmieście do parku z inicjatywy ich przyjaciółki, dopiero na koniec spotkania zorientowałam się, że dziewczyna wzięła ze sobą niemowlę, które cały czas leżało na chodniku ;>
Drugie wydarzenie jest naprawdę dziwne. Po przeprowadzce wyżej wymienionej parki, zniknęły groby rodziców Szczepana, schowane wcześniej do wyposażenia. Po jakimś czasie się z tym pogodziłam, chociaż było mi trochę szkoda, lubię wszelkie pamiątki. Dziś weszłam do nich, padał deszcz, był dzień i nagle strzelił piorun, ale nie taki zwyczajny tylko niebieskawy i pojawiły się dwa zaginione nagrobki, a za nimi duch Marzeny, który wystraszył Sima. Nie wiem czy to powszechne, ale ja widziałam to pierwszy raz i przez dobrą minutę na twarzy miałam bardzo zdziwioną minę : P
Abigail_Kocur jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2012, 15:37   #845
Cytryśnia

Reputacja: 12

Dziś do zaświatów odszedł pan Adam Nielotka ;([*] No i obliczyłam datę jego śmierci, zaprosiłam dzieci i innych, ok odchodzi z M. Kosiarzem, drinkiem i walizeczką, rodzina i wszyscy zebrani płaczą, ryczą i komunikat: (od żony nieboszczyka) ten tydzień był wspaniały, oby następny też taki był Po 53 latach małżeństwa cieszy się ze śmierci męża....?

Ten przypadek może nie jest taki zabawny ale ja się uśmiałam, mianowicie: Zaraz po śmierci wyżej wymienionego przyszedł komunikat o spadku, Adam w testamencie wymienił (ponoć) 19 osób (miał dużą rodzinę i wielu przyjaciół :3) i wymienia że żona dostała 20 tyś. piątka dzieci 10 tyś. a najmłodszy szósty syn tylko 9 tyś O.o (jak miał do niego jakąś urazę wystarczyło powiedzieć ) a po za tym w tym komunikacie wymienione było tylko 7 osób a miało być 19 :/

Miałam jeszcze wiele dziwnych przypadków ale ich nie pamiętam
Cytryśnia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2012, 08:02   #846
Shattered

Reputacja: 22

Gdy mój sim patrzy przez teleskop przylatuje Mortimer Ćwir i się z nim kłóci
stare 01.10.2012, 14:14   #847
Add.

Grałam sobie spokojnie moją rodzinką Słoiczek - Anna i Krystian, i wczoraj, włączając grę, okazało się, że simka od teraz nazywa się Diana Nurek, a sim Kamil Serducho o.O Na dodatek, już Diana (-,-) podobno jest najlepszym przyjacielem z tym facetem z rodziny Podróżnik, a nawet nie mają siebie w kontaktach o.O To pewnie jakiś dziwny błąd...
Add. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.10.2012, 20:15   #848
Kamil

Jedna z moich simek w ogóle nie mogła robić bara-bara :o Nie było takiej opcji... Mieszkała w dziwnym domu, nikt się tam nie starzał a kodu na to ani niczego nie używałem... To dopiero dziwactwo :o
Kamil jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2012, 15:20   #849
Simka Zabawy

Byłam na wakacjach w trzech jeziorach, akurat była jesień. Nagle zauważyłam pingwina, a nie było bałwana ani śniegu. Moja simka go pogłaskała i poszła do namiotu. Przez ten czas pingwin zesikał się.

Ostatnio edytowane przez Simka Zabawy : 29.12.2012 - 15:38
Simka Zabawy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2014, 08:12   #850
Malin

Reputacja: 11

Właśnie przydarzyło mi się coś zabawnego, nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką sytuacją. Moja simka poszła sobie na publiczną parcelę, tę, do której dostaje się specjalną wejściówkę za jakiś tam poziom entuzjazmu. Była to siłownia. Podczas gdy simka pływała sobie w basenie, dwóch innych, miastowych simów zaczęło się kłócić, a zaraz potem walczyć. Później przez jakąś simową godzinę cały czas się popychali i policzkowali. W pewnym momencie przybiegła policjantka i zaczęła rozmawiać najpierw z jednym simem, potem z drugim. Podejrzewam, że była to reprymenda za zakłócanie spokoju w miejscu publicznym, bo simowie nie byli zadowoleni Myślałam, że to koniec akcji, ale ci dwaj simowie od razu po ochrzanie poszli do męskiej toalety i tam kontynuowali policzkowanie i popychanie xDDD
No niech mi ktoś powie, że simy z dwójki są głupie! To było sprytne - przenieść się do męskiej łazienki (oznaczonej specjalnymi drzwiami), żeby kobieta nie mogła tam wejść i znów ich ochrzanić Padłam!

Update 23.03.2014:

Jeszcze jedna dziwna sytuacja. Pierwszy raz odkąd gram (a gram już ładnych parę lat!), zdarzyło mi się, że moje simy, które właśnie stały bezczynnie, wyciągnęły znikąd jakąś dziwną zabawkę i zaczęły się nią bawić. Przypomina mi to kostkę Rubika, pomimo, że jest okrągłe, w każdym razie simy wykonują ruchy, jakby to coś "układały". Pewnie większość to już widziała, ale ja jeszcze nie, więc zaliczam to zdarzenie do dziwnych

Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania