|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#751 |
Reputacja: 10
|
![]()
TREVOR TREVOR I JESZCZE RAZ TREVOR !
![]() Właśnie twoje tagi zostały uzupełnione moim własnym tagiem ( ![]() No co powiedzieć,nie czytałam tekstu,patrzyłam jedynie na Treva >33 (nowa ksywa ? ![]() NA NASTĘPNĄ CZĘŚĆ CZEKAMY ! ![]()
|
![]() |
#752 |
|
![]()
O jacie ale zescie mnie ztagowali xD
Jesli chodzi o zdjecia to tylko klikam 2 przyciski w picassie i juz ![]() Fajnie, ze komus sie podobaja moi simowie <kiedys nie lubilam robic facetow, bo byli strasznie brzydcy, a teraz wole grac nimi niz robic kobiety xD> Kolejna porcja zdjec z zycia Trevora. W miescie u jednego z sasiadow trwala impreza - a oto wlasciciel ![]() ![]() Jako, ze Trevor nie byl zaproszony.....wprosil sie i zaczal wkurzac dobrze bawiacych sie domownikow psujac im zabawe. ![]() ![]() Oczywiscie jezyk Trevora nie byl zbyt uprzejmy i czesto sie klocil z innymi simami. ![]() Kiedy zaczal sie wyzywac na ktoryms z podpalonych przez niego sasiadow, ku zaskoczeniu - wrozek stwierdzil, ze jest bardzo nieszczesliwy i rzucil czar na naszego ciemnowlosego. ![]() Trevor byl zdziwiony postawa sima, na dodatek dzieki magi wrozka mogl latac nad ziemia, co sprawilo mu duzo frajdy. ![]() Zanim sie spostrzegl, jakis sim z imprezki rzucil w niego wodnym balonem przewracajac mlodzienca. ![]() ![]() Trevor stwierdzil, ze ma juz dosyc dziwadel w tym miescie i poszedl z imprezki - postanowil sie wykapac w morzu. ![]() ![]() Wieczorem podczas spaceru po miescie Trevor zajrzal w czarodziejska kule, ktora przepowiedziala mu dzisiejsze szczescie oraz mozliwosc spotkania kogos waznego... ![]() ...a, ze nie mial nic lepszego do roboty udal sie do baru, gdzie nakazala mu kula. Na jego nieszczescie spotkal swoja pierwsza ofiare zombifikacji....jak sie okazalo ow simka pisala do niego wiadomosci z simowerandki.pl....ale pech. ![]() Trevor poszedl zagrac w szachy majac nadzieje, ze stanie sie cos interesujacego... ![]() ...widocznie kula przepowiedziala mu jakies brednie, po czym ciemnowlosy zajal sie barem i wypil dosc duza ilosc alkoholu. ![]() A Koscidla bawi sie w "Shreka" ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
|
![]()
miałam nadzieję, że w tym barze spotka miłośc swojego życia, jakąś piękną czarownice
![]()
![]() |
![]() |
#754 |
|
![]()
Trevor, ja chce dla niego dziewczyny*.*
Tagi, są zaiste^^ jeden ode mnie ![]() Daj więcej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Reputacja: 14
|
![]()
Co się stało Trevorowi, że uprzykrza ludziom życie.
Pierwsza ofiara zombifikacji Trevora jest interesująca. Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
|
![]()
Nieźle, nieźle
![]() Masz fajnie przerobione zdjęcia, miło się ogląda ![]() Ale pierwsze zdjęcie zdecydowanie powaliło mnie na kolana ![]() Dawaj kolejny odcinek!
![]() |
![]() |
#757 |
Reputacja: 11
|
![]()
Uwielbiam takie przerobione zdjęcia *.* zdradzisz mi, co to za przyciski ?
![]() Trevor! ![]() Dawaj kolejny! ![]()
![]() |
#758 |
|
![]()
TREEEEEEVOR !
![]() Ja chcę więcej zdjęć Treva z jego seksi klatą,mru mru mru mru ![]() Właściciel imprezy playboy roku xDDDD Nie nie nie,Trevor jest bogiem seksu jak napisałam w tagu ![]() Niech tylko jakaś dziewczyna zagra mu na uczuciach ! To wszystkie się zbierzemy i jej nawalimy ![]() ![]() Czekam na następną część ! ![]()
![]() |
#759 |
Reputacja: 12
|
![]()
O Boże!! Jaki on C U D N Y!! Czemu ja nie umiem takich robić?!
Ja również myślałam, że znajdzie w barze jakąś kobietkę ![]() Hahahha, gospodarz to niezłe ciacho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Travor jest złyyy
![]() ![]() Ne wierzę, że założył sobie konto na portalu randkowym, skoro babka cały czas do niego tam pisze ![]() Kurka, jaki z niego przystojniak, no ja nie mogę.. Ten wilkołak mnie rozwalił ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|