|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
GRRRR! Teraz Barney mocno mnie zdenerwował. Zawsze coś kręcił,ale
widziałam, że się zmienił. Dawał oparcie Ginie, pomagał jej ojcu (nie zapominając, że to on go to wciągnął) Był taki uprzejmy, szarmancki. A tu dupa, kręci jakieś adwokaty, na zwykłe przesłuchanie? Przesada. Ale Gina znowu jest ślepa. W sumie to Fabian został zabity, Rokokoko uciekł więc jego ciało powinno tam zostać. A byli w hotelu, nawet ta idiotka Cindy powinna go szukać, niech się znajdą jego szczątki, lepiej późno niż wcale.
|
![]() |
#2 |
|
![]()
hmm... oni się tak zastanawiają co dalej robić, a "biedny" Fabian tam leży i sie rozkłada :p. Że też jeszcze nie znalazł się "przypadkowy przechodzeń" który znalazł zwłoki...
![]() Barney widać, że w coś gra... i myślę niestety, że ma nieczyste zamiary co do Giny... ale to ponownie zostawię dla siebie... tym bardziej, że agent Foley jest taki wnikliwy.... Barney stąpa bo bardzo grząskim gruncie... i jeszcze jak wyskoczył z tym adwokatem, to dał podstawy do tego, że ma coś na sumieniu... a pan agent wszystkiego się dowie... I Barney niech nie myśli, że bajerując Ginę słodkimi słówkami, spowoduje to, że w razie czego ona go później wybroni... Swoją drogą, Gina chyba nie jest aż tak naiwna ... w końcu sama kiedyś przyznała, że Barney to pies na baby... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() Mile, jesteś nieziemsko wspaniała z tą swoją historią, wiesz? ![]() Nie należę do fanclubu Barneya, aczkolwiek Fabiana nie znosiłam od początku, niech się rozkłada! Rocco to też wredna szmira, niech sczeźnie w piekle. ![]() I nie wiem, co więcej napisać, czekam na następny odcinek. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Zaniedbałam komentowanie
![]() Zacznę od pewnej kontrowersyjnej postaci. Jest nią Barney, którego dużo osób uwielbia. Ale są też tacy, co go nie znoszą. Wrócił do swojej roboty! Niby OK, jednak teraz akcja kręci się wokół niego. Barney tamto, B. tatamto, x tamto... To jest denerwujące. Jeszcze je obiad razem z rodziną Dżiny ;// Szkoda, że jeszcze Kokoko się nie pojawił i śledztwo dalej stoi w miejscu. Detektyw źle wykonuje swoją robotę. ![]() GIna i Barney razem?! To nie może być prawda, nieeeeeeeeeee! PS. ale Gina ma duże.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|