![]() |
#291 |
Reputacja: 10
|
![]()
W ustach osadzonych wyżej wyglądałaby fatalnie. Moim zdaniem nie ma nic gorszego niż zbyt duża odległość między ustami, a nosem. Ona ma ją zupełnie normalną jaką ma wielu ludzi w prawdziwym życiu
![]() |
![]() |
|
![]() |
#292 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ojoj...
Simka ma jakąś taką męską twarz. ![]() ![]() Jej fryzura wygląda jak sztywna peruka od supermegasłodkieajćajć Katy Perry, która tego dnia wybrała rogalowy look. Co do ust, to ładnie, że tym razem zdecydowałaś się na wąskie i naturalne, ale górna warga jest 'ostra' i cienka w stosunku do dolnej. Jak z innej parady. To kolejna simka, której spupiłaś nos. ![]() Czy tylko ja uważam, iż simka wygląda jakby była grubo po trzydziestce? Jeśli jest, to nieźle się trzyma. ![]() Nie zmienia to jednak faktu, że robisz świetne simki, ale coraz częściej zbyt do siebie podobne. ![]()
#293 |
|
![]()
Wreszcie nos na swoim miejscu.
![]() Brawo !!! Ale niestety jej oczy są rozstawione zdecydowanie za szeroko, nie znam nikogo kto ma tak rozjechane oczy. Simka była by idealna (ładnie uchwyciłaś urodę większości słowianek) Usta są rewelacyjne taki kształt jest bardzo popularny w polsce przez co simka wygląda ,,jak nasza". 8,5/10 -Odjąłem za rozstawienie oczu które zaburza proporcje twarzy. |
![]() |
![]() |
#294 |
|
![]()
Znow przedobrzone policzki, i prosze wskaz mi zdjecie gdzie ona ma naturalny wyraz twarzy.
|
![]() |
![]() |
#295 |
|
![]()
A kto powiedział, że MA mieć takie zdjęcie?
Chociażby zdjęcie w czarnym płaszczu, lol. Policzki są przedobrzone wg ciebie, mnie się podobają i raczej nie dojdziemy w tej kwestii do porozumienia. Myrtek - nie sądzisz, ze osoby po 30 to stanowczo za młodzi ludzie żeby używać takich porównań? ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nos jest idealny. Nie widzę, żeby był za nisko, nie jest za długi.
Oczy także są ładne, lecz muszę zgodzić się z kacprem, są za szeroko rozstawione. Usta są ładne. Nie podoba mi się też fryzura. Sprawia, że jej głowa jest wąska. Szczęka jest zbyt kwadratowa i wygląda jakoś tak...dziwnie. 8,5/10
#297 |
|
![]() Nina, córka Clarissy (oczywiście za czasów umieszczania zdjęć Clarissy była małym dzieckiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nina jest prześliczna, według mnie najlepsza Twoja simka. Tysiąc razy ładniejsza od swojej mamy
![]() ![]() Brwi są okej, tylko chciałabym zobaczyć Ninę w bardziej delikatnych, kobiecych. Nie mówię, że te są złe ![]() 9,5/10
#299 |
|
![]()
Ma cudowne oczy. Reszta podobałaby mi się bardziej, gdyby nos nie sprawiał wrażenia spłaszczonego (chociaż może rzeczywiście jest?), a usta miały inny kształt. Cóż, kwestia osobistych upodobań.
Może jakaś odmiana? Okrągła twarz, różowe włosy, cokolwiek? |
![]() |
![]() |
#300 |
|
![]()
Z bólem serca musze stwierdzić, że żadna Twoja simka mi się nie podoba. Mają zbyt ostre rysy twarzy i są zbyt do siebie podobne - takie modelki męczone głodówkami po nieudanych operacjach plastycznych. To moje skromne zdanie. Nie musisz go pochwalać.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|