|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
| Trójkę |
|
1 | 5.26% |
| Czwórkę |
|
4 | 21.05% |
| Adopcja |
|
3 | 15.79% |
| Wyzwanie ile się tylko da |
|
11 | 57.89% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Dobra jako, ze nie mialam teraz za duzo czasu na przegladanie forum i czytaniu zaleglosci zrobie to jutro po pracy obiecuje
![]() Ktos prosil mnie o Draculow i innych simow - jako, ze mam ich juz dosyc duzo podaje linka do mojego folderu z simami <nie wiem, czy bedzie widac, czy trzeba byc zalogowanym - dajcie znac jakby co> http://www.mediafire.com/#myfiles Jesli chodzi o Trevora powiem szczerze mam pelno pomyslow, ale jakbym chciala to wszystko polaczyc, to nic nie trzymaloby sie kupy xD Narazie jestem w trakcie wymyslania czegos sensownego, byscie mnie potem nie zjechali ^^... No to jedziem.... Minelo duzo czasu, a Trevor jak sie okazalo akceptowal jedynie towarzystwo jednorozca "Moonlight'a" - bo tak go nazwal. Oboje nawet zsynchronizowali sie do tego stopnia, ze razem ziewali, wrzeszczeli i sie smiali ![]() ![]() Trevor nadal cwiczyl swoje umiejetnosci magiczne - oczywiscie na przechodniach, bo byli "najlatwiejszym towarem" do dyspozycji. ![]() Oczywiscie Trevor musial niekiedy placic za swoj egoizm i dostawalo mu sie podczas proby rzucania klatwy ^^" ![]() W miescie znajdowal sie klub utalentowanych czarodziejow - dziwne by bylo, gdyby nie wiedzieli o umiejetnosciach "Kruczego Trevora" - bo tak go nazywali. Ciemnowlosy odmawial wielokrotnie, bo nie chcial miec nic do czynienia z tymi dziwakami. ![]() Pozna noca Trevor przesiadywal na cmentarzu probujac klatwy reanimacji, ale jak narazie bezskutecznie... ![]() Pewnego wieczoru Trevor udal sie na spacer, by nazbierac skladnikow do eliksirow - zajrzal oczywiscie do przepowiadajacej kuli w centrum miasta, a ta przepowiedziala mu to co ostatnio..." ...w krolestwie matki natury spotkasz te, ktorej skrzydla aniele wzniosa cie ku chwale magii i spelnienia swych ukrytych pragnien...". Dosc dziwnie sformulowana przepowiednia jak ostatnim razem, ale...hmmm sprobuje - no i udal sie do parku, gdzie mieszkaja wrozki. ![]() Po kilku godzinach poszukiwan Trevor nie znalazl nic oprocz kilku galezi zielonych stokrotek... ![]() Zrezygnowany juz mial udac sie do domu...gdy nagle zauwazyl zza drzewa biala poswiate przypominajaca skrzydla.... ![]() Nagle ciemnowlosy przypomnial sobie przepowiednie i ruszyl pedem sprawdzic o co moze chodzic.....gdy juz byl na miejscu nie zdarzyl nawet dokladnie przyjrzec sie postaci, a ta juz rzucila na niego jakies zaklecie, kompletnie go oslepiajac... ![]() ....i szybko zniknela zostawiajac zdziwionego Trevora samego. ![]() Trevor stal jak malowane ciele i zastanawial co to moglo byc - jedno bylo pewne byla - to wrozka, o ktorej mowila kula. ![]() Kiedy Trevor wrocil do domu odkryl ze zaklecie, ktorym obdarzyla go owa wrozka z przepowiedni bylo niesamowiete - nigdy nie widzial, by wrozka potrafila tak zwiekszyc moc i umiejetnosci magiczne jednym machnieciem pylku... ![]() ....czary okazaly sie o wiele mocniejsze i dokladniejsze... ![]() ....pozniej Trevor odkryl, ze moze czarowac bez pomocy rozdzki! To bylo nie do pomyslenia... ![]() Trevor wiedzial, ze zwykle wrozki nie potrafia takich rzeczy, wiec szukal informacji w roznych zrodlach, ale nic nie znalazl. ![]() ![]() Postanowil udac sie do parku wrozek, by znalezc owa postac, ale nic z tego....nie bylo jej nigdzie, jakby przepadla. ![]() Trevor z ciekawosci udal sie do kamienia magicznego i ku jemu zdumieniu teraz potrafil go kontrolowac, co malo komu sie udaje! Musial znalezc te wrozke, z taka moca moglby wszystko... ![]() I doslownie wszystko - Trevor nie potrafil wyrazic slowa, kiedy udal sie na cmentarz i klatwa reanimacji powiodla sie sukcesem... ![]() ![]() ...ale ciemnowlosy nie mogl sie spodziewac, ze zombiaki beda nie do opanowania... ![]() Mimo tego Trevor wyczarowal wiezyczke Dj'a.....a zombie urzadzily sobie potancowke na cmentarzu ^^ ![]() Trevor byl niezmiernie dumny i....szczesliwy na widok wesolych zombie Nie wiedzac czemu lubil ich towarzystwo, tak samo jak jednorozca.![]() W te sama noc, gdzies na obrzezach miasta niedaleko wodospadu stal jednorozec i tajemnicza postac w bialym ubiorze. "....ciesze sie, ze wszystko z nim w porzadku. Moon opiekuje sie nim dalej, naucz go wszystkiego i nie pozwol, by przez niego ktos mocno ucierpial....wierze, ze powoli uda mi sie pokazac mu dobro, ktore tkwi w nim samym, choc sam tego nie dostrzega..." ![]() ![]() Rozgoryczony porazka w poszukiwaniu tajemniczej postaci Trevor obrzucil przechodzacego obok turyste klatwa i zamienil go w ropuche... ![]() Nagle zza krzakow pojawil sie Moonlight, pchnal Trevora i zaczal go gryzc dajac mu do zrozumienia, ze nie podoba mu sie to co zrobil przed chwila. ![]() Trevor nie chcial przeprosic, byl uparty....jeszcze bedzie zwierzakow sie sluchal?!....na co Moon nie byl zadowolony i dal lekcje Trevorowi na temat zlego traktowania mieszkancow. ![]() Trevor widzac rozzloszczonego kompana ugasil szybko pozar, ktory wywolal jednorozec i uspokoil zmierze obiecujac, ze da juz spokoj i nie bedzie na kazdego rzucal klatwy...narazie. ![]() Po chwili Trevor i Moon mieli udac sie do domu przez park, gdy nagle chlopak zobaczyl te sama poswiate co w wrozkowym parku. "To musi byc ona!" - pomyslal i biegiem pobiegnal do domu strachow, gdzie zniknela.... ![]() ...ale wrozka byla ostrozna i nie dala sie tak latwo zlapac. " Kurcze....ale nie poddam sie. Obiecuje, ze cie kiedys znajde..." - postanowil ciemnowlosy. ![]() "Chodz Moon, idziemy do domu, jestem glodny jak wilk, a tu nie maja nic co nadaje sie na nasze zoladki...idziemy" - powiedzial Trevor do jednorozca, ktory chwile przygladal sie gdzies daleko, po czym oboje udali sie do domu. ![]() ![]() W domu Trevor dlugo nie umial spac....myslal nad tym wszystkim co sie wydarzylo. Ciekawe czy uda mu sie spotkac te tajemnicza postac... ![]() ![]() CDN ps: wiem...do kitu to xD |
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|