![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dooobra, kto idzie ze mną na ustawkę z simsami? -.-'
Yup, jak zapewne się domyślacie, po 10 minutach gry mnie wywaliło. Ti staje się nie do zniesienia, więc robię sobie z nimi przerwę, pewnie w międzyczasie zrobię reinstalkę - mam nadzieję, że to wina jakiegoś wadliwego dodatku, i (wbrew temu co mówi Skierka!) nie czeka mnie reinstalacja systemu.. Ale cóż, mam kilka zdjęć Coopa. Coop to przyszły partner Leny, chociaż ona jeszcze o tym nie wie. :3 Podesłała mi go kochana Skierka którą lubię. ![]() Zaczynając. Coop jako uczynny sąsiad poszedł pod dom Leny (pff, co za przypadek? :o) i posprzątał jej gazety, które już skisły. Jej niestety nie było w domu, ale to tam.. Potem strzelił ładną minkę i dzięki temu widzicie go w bardziej atrakcyjnej formie niż ostatnio. ![]() ![]() Fich (Fich, tak? :o) ogólnie jest dość żarłoczny i kiedy skończy mu się kanapka.. ![]() Gryzie własną rękę. ![]() ![]() Okeej, są gusta i guściki? o.o Cooper jest sportowcem, toteż na bieżni popyla co sił w jego umięśnionych nóżkach. ![]() ![]() A ja jak głupia robię temu zdjęcia, bo śmieszy mnie sposób, w jaki z niej schodzi. ![]() ![]() Tak, niestety więcej nie mam. :< Gra mnie nienawidzi.. Pewnie za szybko się nie pojawię, przepraszam. :< Dobranoc i życzę dla wszystkich, którzy są tacy fajni jak ja i mają ferie, miłej zabawy przez najbliższe dwa tygodnie. ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|