![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dość dawno mnie tu nie było. Mam nadzieję, że wybaczycie mi to, że Lauri był ważniejszy od Mikiego. Już więcej się to nie powtórzy :p
Moja gra mnie nie lubi. Gdy robiłam fotki to się wyłączyła i dlatego fotek nie jest zbyt dużo, a miało być więcej. Michael i Raphael mieli urodzinki. ![]() ![]() Michael zabiera się za czytanie czegoś tam o klątwie mumii. ![]() A Raphael siedzi na czacie. Ciekawe z kim pisze.. ![]() Zabawa z pieskiem ![]() ![]() Co z tego, że są emerytami. Nadal się kochają. ![]() ![]() ![]() ![]() Było już późno, więc jeden z braci poszedł spać, a drugi nadal siedział na czacie. ![]() ![]() Nastał nowy dzień w Poppington. ![]() ![]() Wszyscy wybrali się nad stawik, który znajduje się w parku, aby pojeździć na łyżwach. ![]() Jaka grzeczna mina. ![]() A tu już przerażony. ![]() ''Stary dasz rade tylko nie panikuj'' ![]() ![]() Vici troche gorzej szła jazda na łyżwach. ![]() Hm.. jaki elegancki.(Anne gdzieś się zapodziała ![]() ![]() Dziwne...ryby wyskakują z zamarzniętego jeziora. ![]() Świecące i strasznie oczy miejscowego. ![]() To niestety koniec. Musze podziękować mojej grze, że wyłączyła się właśnie przy robieniu fotek. ![]()
Ostatnio edytowane przez Desire : 21.01.2013 - 17:41 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|