![]() |
#191 |
Guest
|
![]()
Odc. 6 (ostatni, niestety) "Zimny prysznic", pod tytułem "Dawno oczekiwany dzień- finish", dedykacja: "Dla Dony, Fajnej, Buli, Matt'a_13, Dobrego Duszka i dla wszystkich którym podobało się moje opowiadanko!"
![]() ![]() ![]() Więc tak... ![]() Wrócił mąż marnotrawny... ![]() Poszedł na góre do swojej żony chcąc wszystko jej wytłumaczyć, ale nie wiedział jak zacząć... ![]() Zszedł i rospalił kuchenny kominek... ![]() Zrobił śniadanie dla żonki i... ![]() Podlał jej ulubiony kwiat. ![]() Rospalił nawet piecyk w jadalni, aby Apolilli nie było zimno. ![]() Usiadł na przeciwko niej, ale w tej chwili Lillia wstała i odeszła od stołu, traktując Rafała jak ducha. ![]() Wiedziała że "coś się święci" więc poszła się przebrać. ![]() " To za prostackie i za ciasne" -stwierdziła. ![]() " To zbyt wymowne i nie na taką okazje" -pomyślała. ![]() W tym czasie Rafał rozpalał ogień... Szykował się bardzo romantyczny wieczór! ![]() ![]() W tym czasie Apolillia wybrała odpowiednią sukienkę. ![]() A Rafał wypił drinia "na odwagę". ![]() Po chwili zaczęła się rozmowa: - Lillia, chciałem ci powiedzieć, że wyjechałem w sprawach służbowych. Mam nadzieje że sie nie gniewasz... - Ależ nie! ![]() Wznieśli toast na zgodę. ![]() Wtem zadzwonił telefon. Dzwoniła koleżanka-plotkara Lilli. Ona pracowała na Wyspie Wakacyjnej. - Lillia mam dla ciebie krótką wiadomość. Twój mąż cie zdradza! Widziałam go jak sie całował z jakąś dzi*ką! Naprawdę! ![]() Lillia wybiegła z domu na ławkę nie odkładając nawet słuchawki. Rafał pobiegł za nią. ![]() Objął ją i spytał co się stało. - Okłamałeś mnie! Masz kochankę! Byłeś z nią na wakacjach!!! - Ależ kochanie...! Masz racje... Mam, a raczej miałem kochankę. Zerwaliśmy wczoraj, dlatego wróciłem. Tak naprawdę kocham tylko ciebie! ![]() - Ja ciebie też bardzo mocno kocham! ![]() ![]() Wytłumaczyli sobie wszystko. Rafał przeprosił Lillie, a ona cóż mogła zrobić skoro go kocha? Oczywiście mu przebaczyła i wszystko było OK! ![]() Akcja przeniosła się do jakuzzy. ![]() Widać że musiał sie Rafał postarać przepraszając Lillie... ahh ta miłość... ![]() ![]() Ale Lillia nie mogła darzyć Rafałą takim samym zaufaniem jak kiedyś. ![]() Ale wszystko wróciło do normy i Rafał z Lillią żyli długo i szczęśliwie!!! ![]() ![]() ![]() I mam dla was smutną wiadomość... CDNN (Ciąg Dalszy Nie Nastąpi) ![]() Uff... musze wam powiedzieć że na całą tą historie poszło 111 fotek!!! |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
A mi się zdjęcia nie wyswietlają chodz prubowałam wszystkiego.
MOJE "WEHIKUŁ CZASU" JUZ NIE BAWEM. POZDRO!!!!! ![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Dona może spróbuj "Odśwież"...
Prolog: "Jak każdego szarego popołudnia..." Anita (ma 24 lata) nie dawno wprowadziła sie do Simsowa. Nawet nie miał kiedy poczuć sie samotna. Od razu poznała grupke fajnych ludzi. Szczególnie zaprzyjaźniła się z Elizą. Eliza (ma 25 lat) ma chłopaka- Tomka. Bardzo lubi Simpreski (nazwa ściągnięta z czyjegoś opowiadanka) i dobre towarzystwo. TO ona wkręci Anite w szałowy romans z... Zobaczycie niebawem!!! ![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
Dam wam małą charakterystyke bohaterów "Jak każdego szarego popołudnia" i pare fotów!
Anita(główna bohaterka)- Anita Porton ma 24 lata. Skończyła akademie policyjną, ale zapewnia że w przyszłości nie ma zamiaru zostać policjantką! Anita od zawsze szuka miłości. Jejn pierwszą miłością z dzieciństwa był Olek z którym rozstałą się 16 lat temu. Teraz podoba jej się Marcin... (pseudo Anity- Ania, Ani, Eni) ![]() Eliza Gordon- ma 24 lata, jest przebojowa i non-stop aktywana. Eliza ukończyła akademie wychowania fizycznego -AWF w SimGrodzie. Eliza bardzo koffa Tomka, a Tomek ją... (pseudo Elizy- Eli, Ela, Liska) ![]() Tomek Torch (czyt. Torcz)- ma 26 lat, Marcin jest jego przyjacielem, a Liska dziewczyną. Tomek jest wokalistą sławnego zespołu rapowego GranitowySim. (pseudo art. Tomka- Marmur, a ogólnie- Tom, TM (czyt, ti em)) ![]() Marcin Dewoo (czyt. Dewu)- ma 25 lat i jest sportowcem, a dokładniej biega na dystansach 1000 m. Marcin zabujał sie po uszy w Anicie, ale czy tylko ona to zauważa??? (pseudo Marcina- CinCin, Kochaś, Lizus, RR) ![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
CHCIAŁBYM Z PRZYKROŚCIĄ STWIERDZIĆ ŻE MOJE FOTOSTORY ZOSTAJE ZAWIESZONE W PRACY, PONIEWAŻ MOJA MONDRA SIOSTRA WYKASOWAŁA MI TĄ RODZINKĘ. ZROBIĘ ZA TO NOWE FOTOSTORY O BYĆ MOŻE CZARNEJ MAGII LUB O PSIE, KTÓRY OPOWIADA SWOJĄ HISTORIĘ. JESZCZE ZOBACZĘ. NO ALE NARAZIE MUSZĘ ZAINSTALOWAĆ SIMSY. CZY KTOŚ WIE CZY MOŻNA SKOPIOWAĆ Z INTERNETU SIMSY NP. ZWIERZAKI???????????????????? ODPOWIEDZCIE NA NUMER GG: 4312964 PLISKA! :unsure: JUŻ SIĘ W TYM WSZYSTKIM POGUBIŁEM :wacko: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
" Jak każdego szarego popołudnia" odc. 1 Pod tytułem: "Nowy dom, nowe kłopoty, ale stare wspomnienia"
Anita, Eliza, Tomek i Marcin postanowili przeprowadzić sie do nowego, jednego domu "Niebieskie marzenia". Jak już wiemy z prolaga Marcin był zakochany w Anicie. Wkońcu zdecydował się wyznać swoje uczucie w czynach. ![]() Ale nie tylko małym buziaczkiem. Dogonił stojącą pod jemiołą Eni i chciał ją pocałować, ale niestety ona ma zasady... ![]() W tym czasie Tomek przenosił Elizę przez próg i... ![]() ... oczywiście musiał ją pocałować ![]() Jednocześnie w przed pokoju Marcin przepraszał Anitę za popełniony błąd. ![]() Ona mu wybaczyła, ale ciągle czuła do niego mały żal. Wyznała wszystko Lisce. Tak ją pocieszyła jak na przyjaciółkę przystało. ![]() Marcin odebrał jakiś tajemniczy telefon... ![]() A Tomek i Eliza by się tylko całowali.... ![]() ... ale musieli przygotować romantyczny wieczór dla Tomka i Anity. ![]() W tym momencie Tomek kręcił Anitę ![]() Ale Anita nie mogła jakoś pozwolić, aby Tomek obściskiwał ją na ławce. ![]() Przypomniała sobie przyjaciela z przed lat... ![]() „Ciekawe gdzie on teraz jest? Co robi... Chciałabym go znowu spotkać...” –westchnęła w duchu. Czekam na komenty!!! |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
"Jak każdego szarego popołudnia" odc. 2 pod tytułem: "Przygotowanie"
Wieczór zaczął się całkiem spokojnie. Tomek grał na pianinie, a Marcin zaczynał gadkę. Ale po jakimś czasie Anita poczuła się zmęczona. ![]() Potem Anita zdała relacje Elizie. ![]() Dziewczyny miały następnego dnia jechać do centrum kupić pare ubrań. Anita wstała i ubrała się przed Elizą. ![]() Zaraz potem ubrała się Liska. ![]() I zrobiła śniadanie. ![]() Następnie wszyscy zjedli ze smakiem. ![]() Anita posprzątała pokój swój i Elizy. ![]() Później zrelaksowała się z Elizą przed telewizorem. ![]() A w tym czasie Marcin sprzątał łazienke. (ahh, gdyby wszyscy faceci zabierali się za takie czynności bez przymusu ![]() ![]() Przyjechała SimTaksówka. ![]() Widok jakiego kolwiek auta wywoływał w Anicie wspomnienie z przeszłości kiedy musiała porzegnać sie ze swojim przyjacielem... ![]() "Gdzie on teraz może być...?"- zastanawiała się w sobie. Prosze o komentarz, jeśli wam sie nie podoba to moge nie kontynuować tej histori. |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
Ohh, nawet nie wiecie jak sie ciesze że wam sie podoba!!! Do nadaje wene do dalszej pracy!
![]() ![]() A kiedy ukaże sie "wehikuł czasu"? I czy możecie pisać fotostory???!!! PS FaJnA to tylko dzięki tobie powstał "Zimny prysznic" i "Jak każdego szarego popołudnia", bo to przeciesz ty dałaś mi tem link dzięki któremu nauczyłam sie wklejać zdjątka! |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
Basieńko naprawde???W takim razie czuje sie zaszcycona ze pomogłam osobie która ma olbrzymi talent do pisania opowiadanek
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Basienko i wszyscy co oczekują 'Wehikuł Czasu"niestety będzie mozna dopiero bę podziwiać moje fostory za tydzień lub dwa ,bo...moja mama musi jechać do ciotki po balangę ,bo jej pozyczyła ,a ona trzyma juz to rok.
Kiedy kolezanka przegra mi abre ,wakacje ,zwierzaki i swiatówkę. kiedy zrobię przeinstalkę na inny dysk a to zajmie mi jeden dzień no ale kiedy przegra mi kolezanka? kiedy mama pojedzie po Balangę ..? No wiecie postaram sie zrobić to jak najszybcie . UWAGA!!!! Moje fostory wehikuł czasu bedą w odcinka krótkie,ale planuje zrobic 13 odcinków. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|