|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Mornin'!
Żarcę tak. :3 Dzisiaj hosting mnie nie nienawidzi, więc dodam resztę zbędnych zdjęć. ![]() Odpowiadając... Nie Ciastku, twoja wyobraźnia myli się bardzo bardzo. Ja tam moich simów kocham i nie mam zamiaru komplikować im życia. :o Musisz zadowolić się bardzo normalną i przewidywalną historią. :3 Nie leję wody, daję zdjęcia. :3 Jak mówiłam, przyszła zima. Lena dość często odwiedzała Coopa, więc, gdy tylko spadł śnieg, ulepili bałwanka! I tu znów wychodzi wada fabryczna Coopa - siłacz jeden zamiast pomóc Lenie lepić kule tylko ją 'zagrzewał' do roboty.. ![]() Dopiero gdy na niego krzywo spojrzała zaczął jej pomagać. ![]() ![]() Oh, co za dzieło. ![]() A potem... Walka na śnieżki!! ![]() ![]() ![]() No i budowanie igloo. :3 ![]() Potem ogrzanie się w domku.. Nie wiem, czemu oboje się wystroili, no nie ważne. Chwila romantyzmu.. ![]() ![]() Dobra dobra, dalej nie powiem, co było. ![]() Kocham tą pyzę. Kocham. ![]() ![]() ![]() Dadadadadad, Borys na prochach latający po śniegu. ![]() ![]() ![]() Podoba mi się takie łapanie płatków śniegu.. ![]() Cóż... Zima bywa... bolesna. ![]() ![]() ![]() Dalszą część festiwalu zimy Lena spędziła na snowboardzie. Skubana, pierwszy raz jeździła a tak dobrze jej szło.. Wspominając swoje początki w nauce jazdy...aua? ![]() ![]() ![]() Lenka zgłodniała, więc zjadła zupę z małż... która wygląda jak śnieg. o.o ![]() I dwa widoki z Moonlight Falls. ![]() ![]() ![]() ![]() Cuuuudo. Dobranoc, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Zauważyłam, że jeśli chodzi o lepienie bałwana u simów przoduje "panie przodem"
ale się później przynajmniej ruszył, to już coś..A skorzystali chociaż z tego igloo jak należy? ![]() Ależ między nimi iskrzy, aż miło popatrzeć ![]() I Borys Widać czarno na białym, że się świetnie czuje w śniegu..Lena za wolno jadła i jej zupa zamarzła, hahah ![]() Widoki zimą są niesamowite ![]() @up Skierko, nie wiesz co dalej? Pan doktor zapewne przebadał Lenę bardzo gruntownie ![]() Chcę więcej
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|