|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 26
|
![]() Cytat:
Jedno trzeba przyznać - u Ciebie nigdy nie jest nudno ![]() ![]() ![]() Choć oczywiście zrobisz, jak uważasz ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ze swojej strony, chcę dodać, że bardzo sie ciesze! Gratulacje narzeczonym i przyszłym rodzicom, to jest najwieksze szczescie jakie moze spotkac czlowieka, milosc i przyszle rodzicielstwo
![]() Nie martwcie sie tak o Roba, on da sobie rade, moze i troche pocierpi, ale zaraz mu przejdzie. Zreszta nie widzialam u niego zbytniego zaangazowania, za bardzo nie zabiegal o nia. Co innego Aleks, on kombinowal na wszystkie strony aby Mila zwrocila na niego uwage. ![]() Ciekawa jestem dwoch rzeczy, dzidziusia oczywiscie, swoja droga w piatym miesiacu lekarz powinien juz rozpoznac plec i wielkiego slubu ![]() Bardzo podoba mi sie ojciec Mili, nie tylko z charakteru ![]() Czy moglabym go pobrac do zlych celow? ![]() Czekam Sqierko na następny odcinek ![]() ps Ty masz zawsze najlepsze pozy. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Mile : 02.02.2013 - 00:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mila przyjęła oświadczyny !
![]() Jeszcze bardziej lubię Alexa.. no ale Rob.. ![]() Tak jak pisałam wcześniej, forumowicze, spamujmy Sqierce skrzynkę z simkami-pocieszycielkami dla Roba ! ![]() ![]() Czekam na następną część ! ![]() EDIT : Ach,i muszę dać minę po przeczytaniu odcinka. Taki już u mnie zwyczaj ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 02.02.2013 - 08:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|