![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem na 100% pewny, że spowolnienie gry jest spowodowane porzuconymi autami. Dzisiaj rekordowo Overwatch nraas zlikwidował 33000 porzuconych samochodów i 33 zaklinowanych simów.. Zaraz po takiej likwidacji gra chodzi jak marzenie, po lekkimi przycinkami czasami spowanymi najprawdopodbniej tymi zaklinowanymi simami. Problem w tym, że nie wiem co powoduje ten problem. W dodatku mam zainstalowny AWESOMEMOD który w ogóle likwiduje parkowanie samochodów, zamiast tego simowie, teoretycznie, trzymają je w swoich ekwipunkach. I to faktycznie pomogło, niestety tylko na ok. 4h gry, potem problem powrócił, sam z siebie.. Zastanawiam się nad skopiowaniem sima do biblioteki i zaczęcie nowej gry na Sunset Valley, jednak mam duże wątpliwości czy to pomoże albo czy problem nie wróci za jakiś czas.. Swoją drogą, co stracę robiąc to? Oprócz znajomości oczywiście, co nie jest problemem. Oraz, czy jeśli np. poślubię jakiegoś sima (dostawce pizzy) i przeprowadzę się z nim z sunset valley do sunset valley, to czy będzie tam jest "kopia"? Bardzo bym chciał uniknąć takich głupich sytuacji. Inne sąsiedztwo nie wchodzi w grę. :D
Co do ubrań, sim nie jest szalony ani nieokrzesany. Problem ten naprawiłem porzucając pracę i zaczynając od nowa od 5 szczebla.. Teraz na 10 poziomie biznesu dostał już prawidłowe ubranie. Ostatnio edytowane przez FTR : 05.02.2013 - 17:14 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|