![]() |
#36 |
Reputacja: 15
|
![]()
Heloł Juhasku mój najukochańszy!
![]() Masz tu mój komentarz, wreszcie! Świetne opowiadanie. Chyba mnie jako jedynej nie zraziła polityczna gadka na początku. Śmiem twierdzić, że świetnie to opisałeś. Po raz kolejny tworzysz coś niepowtarzalnego i znacznie wyróżniającego się wśród wielu liniowych historii na forum. To trochę dziwne, że tytułowym bohaterem jest staruszek, bo szczerze mówiąc jest to moja najmniej lubiana grupa wiekowa w simsach. Jednak Ty sprawiłeś, że zabieg ten jest intrygujący. Mark - niezbyt podoba mi się jego tatuaż, ale dodaje mu to pazura! ![]() Jest naprawdę przystojny i męski... dlaczego więc ma tak przeciętnej urody partnerkę? Są bogaci, więc niech zafunduje jej dobrego stylistę, manicurzystkę, pobyt w spa, bo... no wiesz. Duch żony? Czegoś takiego na forum nie było. Na początku myślałam, że może wkradł Ci się błąd, bo przecież żony nie ma, ale jak Marek zapytaj się, z kim ojciec tak zawzięcie dyskutował, to się wreszcie zorientowałam. Piszesz przemegaświetne opisy. Opisujesz wszystko krok po kroku i w naprawdę wciągający sposób. Tworzysz naturalne dialogi, a nie jakieś literacki cuda, to dobrze! Zajrzyj sobie jednak na jakieś strony, gdzie pisze w jaki sposób pisać poprawnie dialogi i wtedy będzie już perfekcyjnie wręcz. Z zapartym tchem będę czytać następne odcinki. ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|