|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm wiem, wiem dlugi czas mnie nie bylo - tak to jest jak sie pracuje podwojnie, rysuje na dodatkowy zarobek w kazda chwile wolna i nie ma sie czasu nawet "zrelaksowac" ;/ Myslalam, czy moze cos zaczac nowego, ale mam tak ogromny sentyment do Marville'ow, ze nie moge grac niczym inna jak Trevorem i wrozka.
Niestety zapomnial mi sie glowny watek w opowiesci, wiec zdjecia beda "zwyczajne", bo sie juz pogubilam ![]() <i znowu musze sie zaglebic w wasze ojsg ![]() Rodzina Marville Trevor dalej kombinowal z czaroaniem i rzucaniem zaklec - tutaj wyzywa sie nad kominkiem. ![]() Czesto mlodzieniec odwiedzal pobliska spelunke dla czarodziejow i nie tylko...znalazl pare cennych kamieni, wiec trzeba je oszlifowac. ![]() ![]() Oczywiscie wiadomo co zrobil Trevor z panem paparazzim ![]() ![]() Trevor i slodki jednorozec ![]() ![]() No i zapada noc w Moonligh Falls ;D ![]() Kiedy Trevor mial wracac do domu zauwazyl dziwne zjawisko w srodku zimy - spadajacy kwiat?... ![]() ....i to nie jeden ;D ![]() Trevor wiedzial, ze to nie jest normalne i tylko ktos o wielkiej mocy potrafi takie cos zrobic - a kwiaty byly specjalnoscia wrozkowej magii. ![]() Ciemnowlosy czym predzej udal sie do miejsca kamienia pogodowego, majac nadzieje, ze wkoncu uda mu sie spotkac te wrozke... ![]() ![]() ....ale na miejscu juz nikogo nie bylo. ![]() Trevor nie dal za wygrana i wszedl do miejskiem galeri, ktora stala obok kamienia - nie mogla dalej uciec. ![]() Chlopak probowal dowiedziec sie od dzieciaka, ktory lazic po calej galeri, ale widocznie bal sie go i koniec koncow powiedzial, ze nikogo takiego nie widzial kolo kamienia... ![]() ![]() ![]() ![]() Nagle Trevor poczul, ze ktos go obserwuje i wybiegl na dwor, ale ponownie nikogo nie zastal... ![]() A tutaj pewnej nocy Trevora dopadl jakis czarodziej z ktorym mial na pienku i dostal czarem zamieniajac go w zloto ;/ ![]() Na szczescie ktos mu pomogl ![]() ![]() ![]() Bonus : Sweetasnie zdjecie xD ![]() CDN |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|