![]() |
#51 |
Reputacja: 22
|
![]()
martensy? a co to jest?
Tyle nowości będzie w tym dodatku, kręgle, ping pong, rzut dyskiem Szkoda że gra zwalnia z każdym dodatkiem Sądzę jednak że to przesada aby emeryt miał iść na studia, bo jak mi się wydaje że gdzieś czytałam że tak ma być, że będzie mógł
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]() Martensy to coś takiego jest. (Google nie boli, jakby co) Ja tam jestem pozytywnie nastawiona do tego dodatku. Już nie mogę się doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Czy ja dobrze widzę na okładce SŻ logo Maxis? Na innych okładkach go nie było.
A co do dodatku: The sims 2 na studiach to był mój ulubiony dodatek, więc mam nadzieje że z trójką też tak będzie. Tutaj:http://our-little-world-xd.blogspot....kie-zycie.html możecie poczytać trochę o Studenckim Życiu. Ostatnio edytowane przez 10ola01 : 05.02.2013 - 10:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 22
|
![]()
Nie mogę się doczekać czatu, ciekawe jak będą wyglądały te zdjęcia robione smartphonem, mam nadzieję że nie będą takie małe
Może niedługo zobaczymy ekran ładowania
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Zwiastun jest świetny. Mimo, że "The Sims 3" i dwa dodatki stoją u mnie na półce to w nie, nie gram ale chyba zacznę
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Kapitalny zwiastun. Wiecie może jakie kierunki będzie można studiować? Ciekawe czy będzie można studiować bezrobocie. Na przykład socjologię z politologią. Albo administrację europejską. Później będzie można, dajmy na to, maczać fryty w oleju albo zasuwać na kasie. Ciekawe czy dadzą umiejętność obsługi wózka widłowego. Tyle opcji, nie mogę się doczekać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Eh, miałam w to grać w razie, gdybym nie zaliczyła sesji i wywaliliby mnie ze studiów xD Ale nie wywalili, będę musiała na dwa fronty jechać. Bardzo, bardzo mnie to kusi, aż zrobię chyba swojemu wróżkowi dzieci, żeby mieć kogo wysłać na studia później ^^
Tylko laptop mi tego nie pociągnie już raczej, więc czeka mnie radosny wydatek zanim jeszcze wydadzą grę. Zastanawia mnie... Opłaca się kupować edycję limitowaną z tym czymś *czego nazwy nie pamiętam a nie chce mi sie sprawdzać, liczę na to, że wiecie o czym mówię ;d*
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Jakiej nienawiści? Po prostu lubię realizm w simsikach. A o filozofii nic nie pisałem - mało która absolwentka pedagogiki umiałaby skończyć filozofię na przyzwoitej uczelni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Dżiglipaff nie bierz wszystkiego tak na poważnie
![]() Kierunki już ktoś gdzieś wymieniał, trzeba by było poszukać. Co do tego super, hiper, ekstra dodatku, to ma dawać m.in. nastrójnik i sprawiać, że imprezy będą udane. Co jeszcze robi - nie pamiętam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|