![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Wacia! twoje opowiadanko jest cudowne, choć jak sama mówisz długie.
CIEMNA GWIAZDA odc.8 ...całował namiętnie Kasię. Później usiedli przy stole i patrzyli sobie w oczy. -Kasiu...-powiedział Tomek -Tak? -Czy..... -A czy Aneta nie wie, że u mnie przebywasz? Miło się mi rozmawiało z tobą ostatnimi miesiącami. I nie żałuję, że zgodziłam się na pocałunek. Pierwszy w moim życiu. Powiedziałeś przecież, że to tylko taki przyjacielski... Ale tak jakbyś trochę czulej mnie całował. -Aneta nie wie, że tu jestem. Teraz musi przebywać w domu. W końcu jest w ciąży. -Och, ty nieczuły mężczyzno! Twoja żona jest w ciąży, a ty przebywasz całymi dniami u innych kobiet! Na dodatek ona pracowała na twoje utrzymanie całe 10 lat waszego małrzeństwo! Wracaj do domu i opiekuj się nią!!! Anetę zadowoliły takie słowa. Wróciła do domu. Miała ochotę poczytać, więc wzięła gazetę. Akurat była to gazeta zprzed 5 miesięcy. -"Aneta Thomson przyjacielska-sen czy jawa?"-przeczytała. Była zrozpaczona tymi słowami. Ostatnio poprawiła się, lecz nie było to widoczne dla otoczenia. Aneta wzięła telefon. -Alinka? To ty? -Aneta? Co znowu się stało? -Och, nie wierzysz, że ludzie mogą być dobrzy? I dzwonić do swojej siostry? -Wierzę. -Alinko...Zamieszkasz u nas? -I co mam za to sprzątać? Niańczyć dzieci? Czy może płacić milion miesięcznie? -Alino! Robię to z adobrego serca. I wtedy A. Alinka zgodzi się B. Alinka odmówi C.przyjdzie do pokoju Tomek Głosowanie nr2!!!! Jakiej płci Aneta urodzi dziecko???? 1.dziewczynkę 2.chłopca |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|