|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem dlaczego, ale coś mi nie pasuje z tym porwaniem... Może nastolatka to wszystko zmyśliła, żeby zdobyć uwagę ojca? Hmm, nawet jeśli, to jej się to chyba średnio udało. Dobrze, że Sam ma w końcu bratnią duszę, kogoś kto ją rozumie i z kim może porozmawiać. W jej sytuacji (szczególnie jeśli chodzi o rodzinę) o ważne.
![]() Wiesz, zauważyłam, że z odcinka na odcinek robisz coraz ładniejsze zdjęcia. Czekam na następną część! ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Niech przeprowadzi do Filipa jak najszybciej. Kain nie jest wart by jej buty czyścić, o!
![]() Sumka za okup jest niezła, porywacz jaki drobiazgowy, mógł jeszcze dodać 99 centów ![]() Chłopak Julii jest w to wszystko zamieszany? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Julia sama to wszystko wymyśliła, by zwrócić na siebie uwagę.. Jakoś nie pasuje mi to do jej charakteru.. Czekam na ciąg dalszy ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|