|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Cudowny, wzruszający odcinek, pięknie wszystko opisałaś. W czasie czytania wczułam sie w tą romantyczną atmosferę. Alex jest wspaniały. Idealny partner dla Mili, nie mogła lepiej trafić.
Mila jak zwykle ma rozterki, ale to taki typ. Ciągle wszystko rozwleka i analizuje, zupełnie niepotrzebnie. W końcu znajduje właściwe wnioski. Nareszcie wyznała miłość Aleksowi. Pięknie wygląda w ciąży. Genialnie zrobiłaś ten kameralny ślub, to do nich najbardziej pasowało. Podziwiam jak zrobiłaś wieczór kawalerski, te laski w mundurach - mistrzostwo świata! ![]() Na jednym ze zdjęć Alex ma takie słodkie oczy. Bardzo mi się podoba ten sim.Ładnie go chłopaki załatwili, został w samych gatkach he he he, szkoda, że Mila tego nie widziała. ![]() Ojciec Mili dalej mi się podoba, kolejna prośba ... Sqierka zauważyłam obraz Keanu ... mrau ![]() Odcinek świetny, przeczytałam go jednym tchem i po co te obawy. Malusi Jayden bardzo słodki. Wyrośnie na ślicznego chłopca. ![]() Sesja urocza, Aleks tak czule obejmuje brzuszek Mili. Bardzo dobre pozy. ![]() Sorki, że tak chaotycznie, ale to moje pierwsze wrażenia. I jeszcze jedno, nie możesz tego zakończyć! Z niecierpliwością czekam na kolejną serię.
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|